Baby Body Ramme Gjestebok

195,-
På lager
SKU
12043

Skap et unikt og personlig minne fra babyshoweret, dåpen eller navnefesten med denne innovative Baby Body Ramme Gjesteboken. La hver gjest skrive en liten hilsen på en av de 24 tre baby bodyene som følger med, og plasser dem deretter i rammen gjennom åpningen på 5 x 4,5 cm. På denne måten vil du samle alle gode ønsker og kjærlige tanker i en sjarmerende og kreativ innretning som kan pryde hjemmet i mange år fremover.

Denne Baby Body Ramme Gjesteboken er en fantastisk måte å samle minner fra en spesiell anledning og skape et varig inntrykk for både deg og dine gjester. Rammen måler 20 x 30 cm, noe som gir en perfekt størrelse for å henge på veggen eller plassere på en hylle. Med plass til 24 baby bodyer, vil det være rikelig med rom for alle dine gjesters hilsener.

Hver baby body av tre er designet for å passe perfekt inn i åpningen på 5 x 4,5 cm i rammen. Gjestene dine vil elske å skrive sine personlige hilsener og ønsker på disse søte og originale tre baby bodyene.

Denne Baby Body Ramme Gjesteboken er en flott gaveidé for vordende foreldre eller en unik måte å feire ankomsten av et nytt familiemedlem. La denne kreative gjesteboken bli et kjært minne som foreviger alle de gode ønskene og kjærlige tankene fra dine nærmeste.

  • Ramme mål: 20 x 30 cm
  • Baby Body størrelse: Passer i åpningen på 5 x 4,5 cm
  • Antall baby bodyer: 24 stk
  • Materiale: Ramme i glass og baby bodyer i tre
  • EAN number: 3661652155097
Kundeandmeldelser