Ben Nye Stage Blood teaterblod, 125ml

225,-
På lager
SKU
SB45

Ben Nye's Stage Blood i en romslig 125ml flaske er det perfekte verktøyet for å skape overbevisende blodeffekter. Denne maissirup-baserte væsken har en livlig rød farge som simulerer friskt blod, ideelt for bruk rundt munnen, i ansiktet, på kroppen, samt med rekvisitter og kostymer. Den er trygg for bruk i munnen, med en forfriskende mintsmak.

Stage Blood forblir flytende over lengre perioder, og gir en realistisk effekt. Dette allsidige produktet er uunnværlig for enhver Halloween-elsker, SFX-spesialist, traumesimulatorer og teaterfolk som ønsker autentiske blodeffekter.

Tips & triks:
Hell blodet i en liten kopp, og påfør med en flat børste, teksturbørste, stiplet svamp eller bomullspinne. Påfør Stage Blood på de dypeste delene av en simulert skade for å gi realisme og dimensjon.

For dryppende effekter, prøv å påføre blod med en disponibel øyedråper. For en dramatisk spray av falskt blod, bruk vår Mini og Full Splatter Brush.

blodet vaskes av huden med varmt såpevann og vaskes ut av de fleste stoffer med letthet. Flekketest på et diskret område av huden eller stoffet før påføring.

  • Inneholder 30ml teaterblod.
  • Trygt og ha i og rundt munnen.
  • Mint smak.
  • EAN number: 784779006288
Kundeandmeldelser