Ben Nye Stage Blood teaterblod, 30ml

90,-
På lager
SKU
SB3

Ben Nye's kjente Stage Blood kommer også i en hendig 30ml flaske, perfekt for de som ønsker å skape realistiske blodeffekter. Denne maissirup-baserte væsken har en levende rød farge som nøye etterligner friskt blod, ideelt for bruk rundt munnen, i ansiktet, på kroppen, samt med rekvisitter og kostymer. Den har en frisk mintsmak og er sikker for bruk i munnen.

Stage Blood opprettholder sin flytende konsistens over lengre tid, og gir en overbevisende finish. Dette allsidige produktet er en nødvendighet for enhver Halloween-entusiast, SFX-kunstner, de som driver med traumesimulering, eller makeupartister innen film og TV. Den mindre flasken er spesielt praktisk for å ta med på farten, eller for mindre prosjekter.

Tips & triks:
Hell blodet i en liten kopp, og påfør med en flat børste, teksturbørste, stiplet svamp eller bomullspinne. Påfør Stage Blood på de dypeste delene av en simulert skade for å gi realisme og dimensjon.

For dryppende effekter, prøv å påføre blod med en disponibel øyedråper. For en dramatisk spray av falskt blod, bruk vår Mini og Full Splatter Brush.

blodet vaskes av huden med varmt såpevann og vaskes ut av de fleste stoffer med letthet. Flekketest på et diskret område av huden eller stoffet før påføring.

  • Inneholder 30ml teaterblod.
  • Trygt og ha i og rundt munnen.
  • Mint smak.
  • EAN number: 784779006264
Kundeandmeldelser