Ben Nye Stage Blood teaterblod, 60ml

140,-
På lager
SKU
SB4

Ben Nye's Stage Blood, nå i en kompakt 60ml flaske, er perfekt for å skape realistiske blodeffekter. Dette er en maissirup-basert væske med en levende rød farge som etterligner friskt blod. Den er ideell for bruk rundt munnen, i ansiktet, på kroppen og på rekvisitter og kostymer. Med en frisk mintsmak, er den trygg for bruk i munnen.

Stage Blood beholder sin flytende konsistens over tid, og gir en autentisk finish. Dette er et nødvendig produkt for enhver Halloween-entusiast, SFX-kunstner, traumesimulator eller makeupartist i film og TV. Den kompakte størrelsen gjør den lett å ta med seg.

Tips & triks:
Hell blodet i en liten kopp, og påfør med en flat børste, teksturbørste, stiplet svamp eller bomullspinne. Påfør Stage Blood på de dypeste delene av en simulert skade for å gi realisme og dimensjon.

For dryppende effekter, prøv å påføre blod med en disponibel øyedråper. For en dramatisk spray av falskt blod, bruk vår Mini og Full Splatter Brush.

blodet vaskes av huden med varmt såpevann og vaskes ut av de fleste stoffer med letthet. Flekketest på et diskret område av huden eller stoffet før påføring.

  • Inneholder 30ml teaterblod.
  • Trygt og ha i og rundt munnen.
  • Mint smak.
  • EAN number: 784779006271
Kundeandmeldelser