Eid Mubarak! Dekor og festtilbehør til id-feiringen

Det er snart duket for den store islamske høytiden id (skrives ofte også «eid»). I tusenvis av norsk-muslimske hjem skal det først gjøres klart til feiring av id al-fitr, «lille id», etterfulgt av «store id», id al-adha, noen uker senere. 


 Det er tid for nye festklær, god mat, gaver og kvalitetstid med venner og familie når id skal markeres i storstilt skala rundt om i hele verden, inkludert Norge. NRK markerer hvert år avslutningen på fastemåneden ramadan med programmet «Festen etter fasten», og det arrangeres store festligheter både i private hjem og på kultursentre rundt omkring i landet. Festmagasinet ønsker at du skal få en festlig og minneverdig id-feiring, og har dekoren som bidrar til at høytiden blir akkurat så fantastisk som du drømmer om. I vårt id-sortiment har vi dekorasjoner og servise med vakre farger og motiver – pyntet med den tradisjonelle hilsenen Eid Mubarak.

Ønsk gjestene velkommen med glade farger og temadekorasjoner

Vis at den store festen er hos deg! Våre id-dekorasjoner formet som stjerner, lykter og halvmåner tilfører en vidunderlig atmosfære og garanterer skikkelig id-stemning. Dekorasjonene er like enkle og raske å sette opp som de er å ta ned. Fest et ramadan-virvelsett i taket eller på veggene rundt i huset og fullfør stilen med vindusdekorasjoner og papputskjæringer. Fremhev festmaten ved å la en girlander eller takdekorasjon henge løst over bordet, eller la dem markere inngangen til festen din. Når kjente og kjære samles, er det hyggelig å ta vare på de gode minnene. Sett opp en glittergardin, og du har en perfekt fotobakgrunn til å forevige de spesielle øyeblikkene. Har du forresten testet våre konfettikanoner? De starter festen med et smell!

Dekk et imponerende festbord

Ingen id-feiring uten et ekstraordinært festmåltid. Det er lite som slår å samles rundt et vakkert pyntet bord summende av gode samtaler og bugnende av god mat. Uansett om du skal holde en liten feiring eller hele vennekretsen og storfamilien kommer på døra, er det godt å kunne senke skuldrene og konsentrere seg om festen og gjestene. Engangsservise er et populært produkt som er både dekorativt, lettvint og ikke minst praktisk. Du slipper oppvask – og det er enkelt for gjestene å forsyne seg både to og tre ganger. Våre id-serviser kommer i nydelige designer og farger. Ramadan-serien er blikkfang med elegante detaljer i gull på kongeblå bakgrunn. Eid-serviset i lilla- grønn- og blåtoner har vakre motiver på servietter, tallerkener og asjetter. Rosegull er stadig like populært, og tallerkener i fargekombinasjonen rosegull og hvitt gir et delikat og moderne uttrykk og et festbord som virkelig skinner. Skap helhet ved å matche tallerkener, kopper og servietter, og pynt en stilig og «sølesikker» plastduk med konfetti og serpentiner.

Ta festen til nye høyder med dekorative ballonger

Ballonger gjør stor suksess på enhver festlig tilstelning og er alltid stor stas for barna. Lateksballonger med id-tema og folieballong med teksten «Eid Mubarak» kan kombineres med folie- og lateksballonger i et endeløst utvalg av farger, former og størrelser. Velg om du vil blåse dem opp med luft og henge dem opp, lage en ballongbue eller fylle dem med helium. Du kan fylle ballonger med helium i alle våre butikker, eller kjøpe en heliumtank og fylle dem selv hjemme. Vi hjelper deg med å sette sammen en drømmebukett med dine favorittballonger, og i butikken vår på Strømmen Storsenter kan du i tillegg trykke på valgfri tekst på folieballongene. Eller hva med å si Eid Mubarak med et ballongbanner? Våre bokstavballonger i folie kommer i gull og sølv og har en høyde på hele 86 cm! Perfekt i et stort festlokale eller utendørs om været tillater det. Vi er opptatt av at ballongene dine skal holde seg fine gjennom hele id-festen, og større ballongbuketter bestilles derfor på forhånd og hentes så nærme festtidspunktet som mulig.

Eid Mubarak – Ha en velsignet id!

se hele vårt utvalg pynt til Eid & Ramadan