Gotisk prestekappe

(1)
899,-
På lager
SKU
35301M

Dra på deg denne grøssende gotiske prestedrakten og la den fryktinngytende kvelden begynne! Perfekt for Halloween, dette kostymet er skreddersydd for den voksne herren som tør å tråkke utenfor den vanlige skumle veien.

Hoveddelen av drakten er en stilig sort kjortel som løfter din mørke aura. Den skulpturelle kjortelen er beriket med elegante røde detaljer som skaper en dramatisk kontrast mot det sorte, samtidig som det tilfører en uhyggelig eleganse til hele antrekket.

Drakten skinner videre med eksklusive gullknapper som fanger lyset og tiltrekker seg oppmerksomhet. Disse ligger spredt nedover kjortelens midtparti og legger til en følelse av luksus og guddommelig inngripen.

Et fremtredende designelement er det markante korstrykket på ermene og nederst på kjortelen. Dette symboliserer det mystiske, det ukjente og det overnaturlige, alt sammen kjennetegn på en ekte gotisk prest.

Denne skremmende, men stilsikre kostymen er en must-have for alle Halloween-entusiaster. La denne gotiske prestedrakten være din billett til en kveld full av spenning, skrekk og uendelig moro. Med sin mørke sjarm og forlokkende detaljer vil du uten tvil bli festens midtpunkt.

  • Inneholder: En kjortel.
  • Størrelse: Medium.
  • Materiale: 100% polyester.
  • EAN number: 5020570353011
Kundeandmeldelser (1)