Velkommen til Festmagasinet Standard sin nettbutikk

Haimaske i lateks

Hvis man kjeder seg finnes det mye moro i å sette musepekeren nederst på skjermen sånn at pilen likner en haifinne og så bevege musen frem og tilbake mens man nynner Haisommer-melodien. Dette er nok bare enda mer moro om man har på haimaske.

Bilde av heldekkende haimaske i lateks

kr 349,00
ELLER
Produkt beskrivelse »

På lager i nettbutikken

Produktinfo

Heldekkende haimaske i lateks. Det kan hende at du føler deg farlig, ja rett og slett ganske skummel, men samtidig ikke ser spesielt skummel ut. I slike tilfeller hadde en haimaske hjulpet en hel del for haier er skumle og selv om sannsynligheten for at en hai skal bite av deg et eller annet du veldig lite har lyst til å miste er veldig liten, er det lett å bekymre seg for det likevel.

Du kan appellere til denne bekymringen, du kan skape denne akutte fryktfølelsen og alt som trengs er denne masken; en maske som ellers kan gjøre deg til en levende popkulturell referanse fordi det er en scene der i Disneys Vaiana der Maui har haihode og menneskekropp og en episode i Buffy der det er en demon med haihode. Så du er popkulturell OG skummel samtidig, det er egentlig ingen ulemper her.