Hoggtenner, 2 stk.

(1)
79,-
På lager
SKU
48443

Hoggtenner som enkelt tilpasses dine egne tenner. Vampyrtenner eller Varulvtenner er et utmerket tilbehør til Halloweenkostymet. Tennene tilpasses ved hjelp av termoplast perler (Thermal Plastic Beads) som er veldig lett å gjøre selv! Bare følg bruksanvisningen på vår nettside.

Når tennene er tilpasset kan du enkelt ta de ut og inn, da de blir hold på plass ved hjelp av et vakuum.

 • Inneholder 2 tenner og pose med (Thermal Plastic Beads).
 • Tilpasses dine egne tenner.
 • Tilpasses enkelt på 10 minutter.
 • OBS! Ikke spis med tennene på. 

Bruksanvisning.

 1. Varm opp litt vann i en kjele eller vannkoker. Hel så vannet over i en bolle. Vannet trenger ikke å være varmere enn ca. 60 °C.
 2. Åpne posen med tilpasnings perlene (thermal plastic beads) og hell dem oppi bollen med det varme vannet.
 3. Når perlene har gått fra å være hvite til å bli blanke er det klare. Fisk dem opp av det varme vannet med en skje slik at du ikke brenner deg.
 4. Ta litt av massen og lag en kule på ca. 1 cm som du nå plasserer nedi den ene hoggtannen. Resten plasserer du bare tilbake i det varmet vannet (den skal du bruke på neste tann).
 5. Ta så tannen og press den forsiktig opp på hjørnetannen og hold den der i ca. 1 minutt.
 6. Nå skal massen ha kjølt seg ned og stivnet. Vrikk tannen forsiktig ned. Nå kan du se at massen inni tannen har blitt hvit igjen. Repeter stegene med tann nummer 2.
 7. Nå skal hoggtennene være tilpasset dine tenner og vil holde seg på plass med hjelp av et vakuum når plasserer den på hjørnetennene. IKKE spis med tennene på.
 • EAN number: 5020570435441
Kundeandmeldelser (1)