Honeycomb Dekorasjoner Eid Ramadan 3 stk

165,-
På lager
SKU
9913393

Forvandle din Eid-feiring til en eventyrverden med våre Honeycomb Dekorasjoner for Eid og Ramadan! Disse vakre hengende dekorasjonene vil tilføye et vakkert estetisk preg til ethvert rom og vil skape en magisk atmosfære for din feiring.

I denne pakken mottar du tre (3) honeycombs i fargene gull, kremhvitt og blå. Disse fargene er valgt for å skape en elegant og sofistikert atmosfære, samtidig som de bringer en følelse av feiring og gledelig feststemning.

De gull- og blåfargede honeycombs er diamantformet og måler 16 cm i høyden. Den gullfargede honeycomb har en vakker hengende halvmåne, mens den blå har en gnistrende stjerne, begge disse elementene gir en vakker, drømmeaktig følelse.

Til slutt, den kremhvite honeycomb'n. Denne skjønnheten kommer med en hengende gulldusk og måler 19 cm i høyden, litt større enn de to andre for å skape en balansert og harmonisk visuell effekt.

Våre Honeycomb Dekorasjoner for Eid og Ramadan er virkelig perfekte takdekorasjoner. De er lette å henge opp og vil utvilsomt tilføye en ekstra dose sjarm til din Eid-feiring. Få dine gjester til å se opp og beundre disse fantastiske dekorasjonene mens de feirer denne spesielle anledningen.

  • Inneholder 3 honeycombs.
  • Størrelsen er 16-19 cm.
  • Materialet er papir.
  • EAN number: 0194099075923
Kundeandmeldelser