Inpirasjon, tips og triks til den perfekte festen!

Som en fest-elsker kan du utforske et bredt utvalg av artikler og inspirasjon for enhver anledning, fra bursdagsfeiringer til bryllup og høytider som jul og påske. Du kan også finne ideer til tema-fester, inkludert Halloween og Oktoberfest, med alt fra skumle kostymer til tradisjonelle tyske dekorasjoner og ølglass. Vi gir tips og triks for å skape den perfekte stemningen og gjøre festen minneverdig for gjestene dine. Enten du er en erfaren festplanlegger eller bare leter etter litt inspirasjon for å gjøre neste feiring ekstra spesiell, så kan du finne en god start på planleggingen her.


Arranger den festligste barnebursdagen

Kun det beste er godt nok for bursdagsbarnet! Pynt opp med bursdagsartikler og gøyale bursdagsserier fra oss, og gi barnet ditt en uforglemmelig feiring.
Les mer

Få oppskriften på en minneverdig pridefeiring

Gjør deg klar til å bade Norge i glitter og regnbuefarger! Vi går inn i pridemåneden juni, og snart kommer tusenvis av feststemte mennesker sammen for å feire skeiv kjærlighet og mangfold.
Les mer

Skap ballongbonanza på festen!

Ballongdekorasjoner øker stadig i popularitet, og Festmagasinet har selvsagt fulgt med i timen. Vi har et oppdatert og endeløst utvalg av kvalitetsballonger til din tilstelning, uansett om du skal feire bursdag, markere høytider eller arrangere temafest.
Les mer

Inspirasjon og tips til Eurovision-festen

Glamorøst, glitrende, høylytt og akkurat passe glorete – Eurovision Song Contest er rett rundt hjørnet! Med kostymer, tilbehør og dekorasjoner fra Festmagasinet Standard ligger alt til rette for en sprudlende helkveld med høy glamfaktor og heftig partystemning.
Les mer

Tips til dekor og tilbehør til id-feiringen

Det er snart duket for den store islamske høytiden id. I tusenvis av norsk-muslimske hjem skal det først gjøres klart til feiring av id al-fitr, «lille id», etterfulgt av «store id», id al-adha, noen uker senere. Få tips til en vellykket feiring og finn id-dekorasjonene dine her.
Les mer

Tips til masker for maskeradeball

Skal du på maskeradeball trenger du en maske for å skjule din identitet. Litt historie og tips til masker som kan passer godt til maskerade eller karneval.
Les mer

Fem tips for Julenisse-vikarer

Dersom du planlegger å vikariere for nissen i år, bør du lese dette for å lære noen gode tips og triks til hvordan du kan kle og te deg akkurat som gamle nissefar sjøl!
Les mer

Velg et originalt antrekk til julebordet

Julebord-sesongen har startet og mange nordmenn skal på julebord med jobben og både med den ene og andre vennegjengen. Men hvordan skal man møte opp med en fin og kul dress eller kjole som ingen andre har på seg?
Les mer

Den stygge julegenseren er kommet for å bli

I løpet av det siste tiåret har den stygge julegenseren forankret seg fast i julekulturen, og hos mange, juletradisjonen. Her kan du lese mer om hvorfor denne stygge genseren er så populær.
Les mer

Santa Lucia, luciadagen og Lucia-kostymer

Sankta Lucia er en av de få helgener som feires av lutherske kristne i Skandinavia. Men hvem var Santa Lucia og hvorfor feirer vi luciadagen på denne måten?
Les mer