Arranger den festligste barnebursdagen

Kun det beste er godt nok for bursdagsbarnet! Pynt opp med bursdagsartikler og gøyale bursdagsserier fra Festmagasinet, og gi barnet ditt en uforglemmelig feiring full av spenning og bursdagsmagi.


Ellevill barneglede og junior i turbomodus, mat og kaker, dekorering og en haug med ballonger som skal blåses opp. Ble du både entusiastisk og litt småsvett av tanken? Senk skuldrene – barnebursdag trenger slettes ikke å være en komplisert og kaotisk affære som koster skjorta. Under kan du bli kjent med et utvalg av våre mest populære bursdagsprodukter og få tips til hvordan du arrangerer en vellykket bursdagsfeiring jubilanten sent vil glemme.

Ingen bursdag uten ballonger      

Det blir aldri nok ballonger i barnebursdag, og derfor har vi har sørget for å ha et endeløst utvalg av gøyale folie- og lateksballonger. Velg ballonger etter tema og fargepreferanser, og fyll opp rommet med glade ballongdekorasjoner som du blåser opp med luft eller helium. Hva med en eventyrlig ballongbue og kreative ballongbuketter med tall og figurer som svever over festbordet? Blås gjerne opp noen ekstra ballonger og arranger en morsom ballonglek – det lager liv og røre på festen! En ballongpumpe får jobben gjort på et blunk uten at det blir en heseblesende opplevelse. Ballongbuketter bestiller du i våre butikker, eller du kan kjøpe en heliumtank og fylle ballonger selv hjemme.

Temabursdag

Barna elsker temabursdag, og det gjør også vi! Gjør festforberedelsene til en lek med våre geniale temabursdagsserier som inneholder alt du behøver for å arrangere en gjennomført brakfest. Velg en serie med bursdagsbarnets favorittema, og start festen med å levere ut stilige invitasjoner som bygger opp stemningen. Senere dekker du bordet med servietter, engangstallerkener og -kopper og dekorerer tallerkenene med festlige partyhatter. Dropp stoffduken og kle bordet med en stilig plastduk som garanterer enkel fjerning av kake, ketchup eller tacosaus. Nå gjenstår det bare å si gratulerer med dagen med et jublende «happy birthday»-banner som gynger over inngangspartiet eller festbordet.

På med superheltkappen – oppdrag bursdag står for tur

Alle skurker bør skygge banen! Når den tøffeste superhelten skal feires, får ingenting stå i veien for en fantastisk opplevelse. Inviterer til fest i Gotham City og la selveste Batman kaste glans over bursdagen, eller bruk Spiderman-universet til å skape en actionfylt atmosfære. Får ikke bursdagsbarnet nok av superhelter? Dekorer med hele gjengen fra The Avengers!

Feir bursdag med film- og TV-idolet

La barnets store film- og TV-idol pryde alt fra gaveposer til ballonger og engangsservise. Super Mario og Pokémon er klassikere som spillentusiasten vil elske. Paw Patrol- serien gjør eventyrlystne barn klare for nye og spennende bursdagsaktiviteter, mens Peppa Gris og familien er en slager hos de aller minste. Er derimot bursdagsbarnet sci-fi-fan, er det en glimrende idé å gi barna en spektakulær intergalaktisk opplevelse med vår Star Wars-serie.

Lag en royal bursdagfest til ære for prinsessen

Disney-prinsesse eller prinsesse over eget kongerike? Helrosa fest eller en miks av pasteller? En vaskeekte prinsesse fortjener en fortryllende bursdag! «Slottet» pyntes med staselige ballonger og bannere, og festmiddagen nytes best på et nydelig prinsesseservise med festhatten på. Med en prinsessetatovering på armen er finstasen komplett, og prinsessene er klare til å forevige minnene med fotoeffekter i prinsessetema.

Morsomme bursdagsaktiviteter

Gjem godteposene i en fargerik piñata

Sosiale leker og aktiviteter er ofte selve høydepunktet på bursdagsfesten, så her gjelder det å ta oppgaven på alvor. En munter piñata er ikke bare en flott festdekorasjon, men inviterer også til aktiv og livlig lek. Våre piñataer er svært solide og tåler en real støyt fra sukkersultne barn. Sett bind for øynene, fyll piñataen med godteposer, og la barna få utløp for all overskuddsenergien. Pst! De minste barna kan få problemer med å slå i stykker en standard piñata, men med en pull-piñata får du et lurt triks i ermet: La barna dra i båndene under piñataen, og et av båndene vil på magisk vis åpne den og avsløre innholdet.

Dekorer ansiktet med eventyrlige motiver

Ansiktsmaling er en sikker vinner på bursdagsfesten, og er langt fra så tidkrevende og vanskelig som mange tror. En liten Batman-logo på kinnet eller et edderkoppnett rundt øyepartiet er perfekt til Batman- eller Spiderman-tema, mens en liten krone i pannen er populært blant små prinsesser. Ansiktsmalingssettene fra Snazaroo er barnevennlige og gir nok maling til ca. 40 ansikter. Pakningene inneholder i tillegg svamp, pensel og en inspirasjonsbok med «steg for steg»-guider til flere morsomme motiver. Hvis du velger ut noen få designer og øver deg litt på forhånd, blir dette en overkommelig oppgave som garanterer fornøyde og glade barn!

Piñata & Ansiktsmaling

Kule kostymer til festen

Fortsatt ikke bestemt deg for hva du skal gi junior i bursdagsgave? Gi et kostyme! Festmagasinet har barnekostymer som gjør temabursdagen komplett. La barnet kle seg ut som sitt store idol, enten det er Batman, Darth Vader eller favorittprinsessen Elsa. Eller hva med å underholde barna iført et kreativt kostyme? Velger du å «klovne til» bursdagen, må du huske figurballonger, så du kan dele ut sjarmerende ballongdyr!

Lykke til med feiringen!

Populære barnekostymer