Få oppskriften på en minneverdig pridefeiring

Gjør deg klar til å bade Norge i glitter og regnbuefarger! Vi går inn i pridemåneden juni, og snart kommer tusenvis av feststemte mennesker sammen for å feire skeiv kjærlighet og mangfold. Festmagasinet er stolt av å tilby et stort utvalg prideprodukter, som alle bidrar til å spre glede og kjærlighet på den sprudlende folkefesten.


Pride setter søkelys på viktige budskap som toleranse, likestilling og solidaritet, samt synliggjør skeiv identitet og historie. Feiringen markeres med foredrag, debatter og festligheter, i tillegg til det som for mange er selve høydepunktet – en storslått og fargeglad parade. Prideparaden er stedet for å se og bli sett, slippe kreativiteten løs og være stolt av den man er. Det er flere forskjellige symboler tilknyttet pride, men det eldste og mest ikoniske er regnbueflagget, også bare kalt prideflagg. I vårt pridesortiment pryder regnbuefargene alt fra parykker til klær og dekorasjoner.

Bli paradeklar med festlig pridetilbehør

Prideparaden er fylt med kjærlighet, fengslende musikk, glade farger og ekstraordinære kreasjoner. Tilbehør fra Festmagasinet kan kombineres i det uendelige og forvandle enhver bekledning til et fabelaktig paradeantrekk. Hvis du enkelt vil komme i pridemodus, slår det aldri feil med et prideutklednings-kit, en regnbuehatt eller en pompom-hårbøyle. Vil du virkelig kaste glans over feiringen, danser du deg gjennom paraden kledd som en eventyrlig enhjørning, eller som en engel iført regnbueglorie, tyllskjørt og vinger. Du ser kanskje søt og fortryllende ut, men er definitivt klar for å ta feststemningen til himmels! Glem ikke fargerike rysler, så du sørger for å bli både sett og hørt på festen.

Festlig pridetilbehør

Fiks ferdige prideantrekk

Ønsker du å gå for et stilrent antrekk, men vil samtidig bli sett som den kreative og festlige fargeklatten du er? Med våre kvalitetsdresser fra OppoSuits får du i pose og sekk! I sommerkolleksjonen finner du flere regnbuedresser som alle er et perfekt valg for pride. Vis dine sanne farger og gjør deg klar til fest på et blunk!

Glitrende og fargerik sminke

Gi deg selv en real dusj med farger og glitter. Fanbrush regnbue er en sikker vinner på pride: liten, praktisk og perfekt å ha i lomma eller veska for påfyll utover dagen. Stryk fanbrush direkte på huden der du vil vise frem regnbueflagget, og du er klar for alle små og store pridearrangementer. Glam opp øynene med høypigmentert kvalitetssminke fra Ben Nye, og påfør glitter overalt hvor du vil by på litt ekstra magi og «sparkle». I kombinasjon med selvlysende neonfarger fra Paintglow er du klar til å ta festen videre fra paraden og utover i de sene nattetimer.

Hei sveis!

Med en parykk forandrer du enkelt stil og utrykk og kan velge hårsveis etter dagsform og hva du ønsker å utstråle. Det finnes en mengde parykker som passer utmerket på pride – her er det kun fantasien som setter grenser. En lang og bølgete regnbueparykk og en stilig regnbuebob viser at du går «all in», og garanterer beundrende blikk fra tilskuerne. Eller hva med en varmebestandig enhjørningsparykk i nydelige pasteller eller en glitterparykk i skinnende gull? Utforsk vårt brede parykkutvalg og finn en parykk som er skreddersydd for akkurat ditt antrekk. Pst! Er du bekymret for å gå med parykk i juni-varmen? Slapp av – du blir fort vant til det! Dessuten er det jo en kjent sak at man må lide litt for skjønnheten.

Parykker til Pride
  1. nydelig parykk med langt og rett år med lag på lag farger av gul, grønn, blå og lilla
    Parykk Sky
    225,-
    På lager

Feststemte pridedekorasjoner

Inviterer du til pridefrokost, setter du startskuddet for resten av dagens festligheter. Få liv i morgentrøtte gjester med fargesprakende pridedekorasjoner og et bugnende frokostbord. Sistnevnte dekker du selvfølgelig med en stilig regnbueduk og serpentiner, og maten stæsjer du enkelt opp med coctailflagg. Ballonger hører med på festen, og i vårt gigantiske ballongutvalg finner du selvsagt ballonger, ballongbuer, takdekorasjoner og bannere i pridefarger. Når du er ferdig med å pynte paradeflåten, stua og hagen, kan du jo bruke resten av ballongene til å dekorere deg selv? Med en gøyal ballongbukett i hånden er du definitivt klar for å bli festens midtpunkt. Prideflagget hører også med, og vi har flagg i flere størrelser som passer like godt vaiende på flaggstanga som i hånden, vasen og blomsterpotta. Fullfør pyntingen med en flaggliner og glittergardin, og la en konfettikanon stå for regnet denne dagen!