Inspirasjon, pynt og kostymer til Eurovision-festen

Glamorøst, glitrende, høylytt og akkurat passe glorete – Eurovision Song Contest er rett rundt hjørnet! Med kostymer, tilbehør og dekorasjoner fra Festmagasinet Standard ligger alt til rette for en sprudlende helkveld med høy glamfaktor og heftig partystemning.


Fengslende musikk og dans, spektakulære effekter og unik mote – det spares ikke på noe når det konkurreres om å ha den beste låten og det mest forrykende sceneshowet. Årets Eurovision er den 66. i rekken, og uansett om du skal oppleve showet live eller benket foran skjermen hjemme, trenger du en god dose partyeffekter. Vårt Eurovision-utvalg passer både for deg som er blodfan eller bare har lyst på en skikkelig kul fest. Pynt med flagg og alt som glitrer, kle deg ut som din favorittartist, skru opp volumet og inviter til en musikkfest venner og familie sent vil glemme!

Dans og syng deg gjennom kvelden i glamorøst tilbehør

Oppskriften på en vellykket Eurovision-kveld er «less is a bore», så dette er en perfekt anledning til å pøse på med paljetter, glitter og knæsje farger. Iført skinnende tversoversløyfe, bukseseler og belte er du klar for å heie din favoritt hele veien frem til seier. En glitrende hatt kombinert med en paljettvest viser at du ikke leker Eurovision, mens en strålende tiara eller krone gjør deg til festens «Queen of Kings». Plasser en glittermikrofon i hånden og en fargesterk fjærboa rundt skuldrene, og det er ingenting som står i veien for en magisk kveld.

Bli festens midtpunkt i glitrende kostymer

Eurovision-mote er disko, avantgarde, nostalgi, glitter og glam. Er det du som er vert, gjelder det å gå foran med et godt eksempel og sette standarden. Hva med å kopiere Jan Teigens legendariske skjelettdrakt, eller Abbas fabelaktige diskostil under fremføringen av Waterloo i 1974? Vis frem danseferdighetene i en groovy Waterloo-jumpsuit eller et Mamma Mia-kostyme. Med holografiske blåtoner og solid buksesleng garanterer de din plass som kveldens «dancing queen». Dersom du vil holde det stilrent, men samtidig stå ut i mengden, kan du dresse deg opp fra topp til tå i sølv- eller gullglitrende OppoSuits. De har et betydelig spenstigere design enn klassiske dresser, uten at det går på bekostning av kvalitet og passform. OppoSuits selges komplett med dressbukse, dressjakke, matchende slips og «wow»-garanti.

Eurovision-kostymer!
  1. Bilde av en mann ikledd Skjelett kostyme. Sort jumpsuit med skjelett trykk og en sort lue.
    Skjelettkostyme
    449,-
    På lager

Fullfør stilen med parykker og sminke

Når du har valgt ditt favorittkostyme, mangler bare de siste detaljene som tar antrekket til et nytt nivå. Festmagasinet har et stort utvalg av parykker, hvor mange er som skreddersydd for Eurovision. En glitterparykk eller bølget parykk fra Oceana-kolleksjonen drar tankene rett tilbake til dansegulvet på Studio 54. Dersom du heller vil forvandle ditt eget hår, kan du enkelt endre stil med vår fargehårspray. Den kommer i flere knæsje farger, er rask å påføre og vaskes lett ut av ubehandlet hår. Når sveisen er kunstferdig stylet og antrekket på, er det tid for å glamme opp ansikt og kropp. Fest glitter i skjegget, på kinnbena, armene og alle steder du ønsker skimmereffekt. Når du har tatt på for mye glitter, tar du på litt mer, og legger til neonfarger så du forblir lysende og synlig hele festen igjennom. Husk at Eurovision også er synonymt med landskamp, og en fanbrush Norge etterlater ingen tvil om hvem du heier på.

Parykker & Sminke

Sett tonen med musikalsk borddekking

Ikke la rumlende mager og daffe gjester sette en demper for stemningen. Server snacks og tapas på vårt populære Gold Music Record- servise, dekorert med g-nøkler, noter og mikrofoner i glitrende gull. I denne serien finner du servietter, bordkort, bordløper, kopper og tallerkener ­­ alt du trenger for å dekke et festbord som sprer ekte musikkglede. Fullfør borddekkingen med cocktailflagg i flaggfarger, holografiske serpentiner og vip-konfetti. 

Pynt med dekorasjoner som roper Eurovision

Selv om både artister og gjester bommer på tonene, kan du sørge for at dekorasjonene holder samme høye nivå hele kvelden. Plasser en flaggline over TV-en og sofaen, og la glittergardiner kle rommet i glade og glansfulle farger. Glittergardiner passer perfekt i døråpninger, bak festbordet, under en ballongbue eller som bakgrunn for kveldens festbilder. Orb-ballonger som svever over gulvet og henger dekorativt ned fra taket, forvandler enhver stue til et festlokale i ekte Eurovision-stil, og er nydelige sammen med metalliske ballonger. Topp det hele med en diskokule og disko-prosjektor som gjør det umulig å sitte stille i stolen. Nå gjenstår det bare å servere bobler og la en konfettikanon bade festen i glitter!