Ti populære temaer til barnebursdag

Ta med bursdagsbarnet inn i en magisk verden av superhelter, TV-idoler og prinsesser! Festmagasinet har kule temaserier som gjør festplanleggingen til en lek og garanterer barnet ditt en uforglemmelig og jublende feiring. Bli kjent med ti av våre mest populære bursdagstemaer, velg en temaserie med juniors favoritt og la festforberedelsene begynne!

Spiderman-bursdag        

Spiderman er en uslåelig klassiker og et av de aller mest populære bursdagstemaene. I Spiderman-sortimentet finner du alt fra gøyale partyhatter til gaveposer, stilige ballonger, borddekking og servietter som selvsagt er dekorert med superhelten Spiderman i knallfargene blått og rødt. Start festplanleggingen og forbered deg på en actionfylt edderkoppinvasjon!

Se mer Spiderman bursdagspynt

Batman-bursdag

Inviterer til fest i Gotham City og la selveste Batman kaste glans over bursdagen! Batman så dagens lys allerede i 1939, og det er lett å forstå hvorfor superhelten siden har begeistret generasjoner med barn (og voksne). I vår Batman-serie er alle festartiklene prydet med Batman-motiv, og i serien finner du alt du trenger for å arrangere en heltemodig superheltfest som bursdagsbarnet sent vil glemme.

Se mer Batman bursdagspynt

The Avengers-bursdag

Får ikke bursdagsbarnet nok av superhelter? Dekorer med hele gjengen fra The Avengers! Små superhelter trenger energi for å holde superkreftene oppe, og godsaker smaker aller best servert på The Avengers-servise og i fristende godteposer, med favorittheltene Thor, Hulk, Captain America, Iron Man, Black Widow, Hawkeye, War Machine og Black Panther gyngende over hodet.

Se mer The Avengers bursdagspynt

Star Wars-bursdag

Gi bursdagsbarnet en spektakulær intergalaktisk opplevelse med Star Wars Galaxy-festartikler dekorert med Darth Vader, Boba Fett og Stormtroopers. Dekk bordet med en Star Wars-plastduk som tåler utenomjordisk guffe, og la sultne jedier spise sin favorittmat på matchende servise, mens Baby Yoda svever lystig over festbordet. Spre budskapet om galaksens store happening med Star Wars-invitasjoner, og sørg for at festen blir en «snakkis» på tvers av galaksene. May the force be with you!

Se mer Star Wars bursdagspynt

Super Mario-bursdag

«It’s a me, Mario!» Unngå at jubilanten gamer bort bursdagen – feir den store dagen med tidenes mest berømte rørlegger! Super Mario er bursdagstemaet spillentusiasten vil elske. Bygg opp forventningene med en gamer-ballongbue rundt inngangspartiet, stas opp hjemmet med ikoniske Mario, og inviter gjestene inn i Nintendos eventyrlige univers. Det blir alltid mer fart med bart!

Super Mario bursdagspynt
Se mer Super Mario bursdagspynt

Pokémon-bursdag

Pokémon er en populærkulturell suksess elsket av barn over hele verden. Den muntre maskoten Pikachu er som skapt for å lage festlig stemning, og legger du til pokémonene Squirtle, Bulbasaur og Charmander, er det duket for en monsterbra fest med action i bøttevis! Fyll hjemmet med Pokémon-dekorasjoner og flyvende Pokémon-ballonger, og match dem med festpynt i gult og blått.

Se mer Pokémon bursdagspynt

Paw Patrol-bursdag

Gjengen i Paw Patrol er klare for nye og spennende bursdagsoppdrag! Den animerte serien om Ryder og hundeteamet er superpopulær blant små barn, og vi har gjort det enkelt for deg å ta med bursdagskalaset på en fartsfull reise i Adventure Bay. Paw Patrol-sortimentet er dekorert med flere av seriens valpehelter, inkludert Chase, Skye og Marshall. Du kan være trygg på at dette valpeteamet ikke lar noe stå i veien for en fantastisk bursdagsfest!

Se mer Paw Patrol bursdagspynt

Peppa Gris-bursdag

Har du førskolebarn i huset, er Peppa Gris en sikker bursdagsvinner. Denne grisen bor ikke i en vanlig grisebinge, men holder til i en fantasiverden fylt til randen med god stemning og herlige opplevelser. Pynt bursdagskaken med en Peppa Gris-kakefigur, heng opp vimpler og en «Happy birthday»-girlander, og gi barnet ditt verdens beste dag sammen med sitt store TV-idol.

Se mer Peppa Gris bursdagspynt

Prinsessebursdag

Disney-prinsesse eller prinsesse over eget kongerike? Helrosa fest eller en miks av pasteller? En vaskeekte prinsesse fortjener en fortryllende bursdag! «Slottet» pyntes med staselige ballonger og bannere, og festmiddagen nytes best på et nydelig prinsesseservise med festhatten på. Med en prinsessetatovering på armen er finstasen komplett, og prinsessene er klare til å forevige minnene med fotoeffekter i prinsessetema.

Se mer Prinsesse-bursdagspynt

Sjørøverbursdag

Hiv og hoi! Frem med sjørøverflagget, nå er det piratenes tur til å styre skuta! Ønsk sjørøverne velkommen om bord med en heftig pirat-dørdekorasjon, og lag kanonstemning rundt festbordet med vaiende pirat-vimpelrekker og servise dekorert med fryktinngytende dødninghoder. Er det først sjørøverbursdag, har du dessuten en gylden anledning til å arrangere en spenningsfylt skattejakt. På med piratøyelappene og klar, ferdig, gå!