Velg et originalt antrekk til julebordet

Julebord-sesongen har startet og mange nordmenn skal på julebord med jobben og både med den ene og andre vennegjengen. Men hvordan skal man møte opp med en fin og kul dress eller kjole som ingen andre har på seg? Noen ganger passer det seg til og med å ha på seg et festlig kostyme, mens andre ganger er det nok med et enkelt juletilbehør til finklærne? Festmagasinet har flere gode alternativ for deg som ønsker å skille deg ut eller være litt ekstra sprø på julebordet, men fortsatt være «innenfor».


Julesesongen er en tid på året det er lov til å ta litt av, og julebordet er for mange det beste stedet å vise frem enten sitt fineste eller sprøeste plagg. Det er ikke alltid det passer seg å møte opp i hva som helst på julebordet til jobben, men Festmagasinet har klær som balanserer på en tynn line mellom veldig fin og over middels festlig. Så hos oss bør det være flere alternativ som passer fint for de fleste.

Fargerike juledresser fra OppoSuit

La den stygge julegenseren bli hjemme og gjør deg klar for årets julehøytid med et stilig antrekk litt utenom det vanlige. OppoSuites er noen helt unike dresser som har byttet ut det tamme og klassiske utseende med kreative, morsomme og stilige motiv, men samtidig beholdt god passform og kvalitet. Disse kule party-dressene kommer i mange hysteriske og tøffe design som du trolig aldri har sett før, både til kvinner og herrer.

OppoSuites er i slim-fit design. Er du i tvil om valget mellom to forskjellige størrelser anbefaler vi å ta den største av de to størrelsene. Du får disse dressene i flere farger og med mange motiv som passer til julefest, nyttårsfest eller bare fest.

Juledresser fra OppoSuit

Festlige dressjakker fra Suitmeister

Med disse dressjakkene fra Suitmeister vil du lyse opp et hvert juleselskap som et juletre. Ved hjelp av LED-lysene som er innsydd imellom fôret og skallet på jakken vil du helt klart bli festens midtpunkt på julebordet, og få mer enn nok oppmerksomhet for oppfinnsomheten din.

Juleslips som setter julestemning på findressen

Juleslips har over flere år vært vår store bestselger til julebord og selskaper i høytiden. Hos Festmagasinet får du mange forskjellige slips som gjør deg klar for å entre årets juleselskaper og spre juleglede til de rundt deg. Kjøp et slips som setter et godt julepreg på findressen du allerede har. Det perfekte tilbehøret til de store anledninger som trenger litt ekstra glans og julestemning.

Tilbehøret som roper jul

Noen ganger så trenger du bare en liten detalj for å sette julestemning på den fine dressen eller kjolen du allerede har. Kanskje passer et humoristisk hodeplagg av en misteltein som henger ned over ansiktet med et lite skilt med teksten "kiss me" festet i midten av en stor, rød sløyfe. Eller kanskje passer det bedre med en liten glitrende tophat i hvitt med røde detaljer, som skinner opp juletiden og gjør deg klar for å ringe juletiden inn. Du kan velge mellom mange forskjellige hodeplagg med juletema hos Festmagasinet. Alt fra snømann og alvelue til reinsdyr og juletrær. De fleste hodeplaggene er festet på en bøyelig hårbøyle og er behagelig å ha på over lang tid.

Hva med festlige briller for å oppnå julestemning? Hos oss kan du kjøpe juletre-briller, Reinsdyr briller og Rudolf briller. Enten det er julebord eller julemiddag med familien vil disse julebrillene tilføye både julestemning og litt humor til anledningen.

Få frem smilet med julekostymer

Det er ingenting som får frem latteren i festlokalet som Carry Me-kostymer! Disse kostymene består av en karakter, skotrekk og falske ben, som gir en illusjon av at du blir båret rundt av en julenisse, en snømann eller et reinsdyr. Kanskje det mest geniale og morsomste kostymet du kan ha til årets julebord, hytteturer eller juleselskaper.

Festmagasinet har også andre typer kostymer som kan dra oppmerksomheten din vei på julefesten eller som julebukk. Hvorfor ikke gå en annen vei og kle deg ut som en gave med gullfarget sløyfe, som en snømann eller et juletre. Da er du sikker på at du sprer du både juleglede og humor til alle rundt deg.