Krepselag Bordkort til glass 10 stk

35,-
På lager
SKU
74060

Sett en personlig touch på ditt neste krepselag med våre krepselag bordkort til glass. Disse plasseringskortene er en sjarmerende og praktisk måte å organisere sitteplassene på, og gir en ekstra fin detalj til borddekorasjonen.

Hver pakke inneholder ti plasseringskort laget av FSC-sertifisert papir, et bevis på vår forpliktelse til bærekraft. Kortene måler 6 cm i bredde og 6,6 cm i høyde, den perfekte størrelsen for å passe på kanten av de fleste glass.

Med et enkelt design kan du enkelt sette kortene på glassene, noe som gjør at gjestene dine enkelt kan finne plassene sine. Dette gir også et elegant og organisert utseende på festbordet ditt.

Krepselag Bordkort til Glass gir en ekstra finesse til ditt krepselag eller skalldyrsfest. Ikke bare hjelper de med å sette et personlig preg på festen, men de fremhever også den omtenksomme planleggingen bak arrangementet ditt.

Gjør ditt neste krepselag til en minneverdig feiring med våre Krepselag Bordkort til Glass. Med disse plasseringskortene kan du være sikker på at festen blir like organisert som den er festlig. La festlighetene begynne!

  • Inneholder: 10 bordkort.
  • Materialet: FSC-sertifisert papir.
  • Størrelse: 6 x 6,6 cm.
  • EAN number: 7393616511538
Kundeandmeldelser