Krepselag Stor Tallerken 8 stk

65,-
På lager
SKU
74041

Når det er tid for et krepselag, er det viktig å ha de riktige festartiklene, og våre krepselag store tallerkener passer perfekt til anledningen. Disse tallerkenene er ideelle for servering av en rekke deilige skalldyr og sjømatretter.

Designet med en hvit bakgrunn, en rød kant og et sjarmerende motiv av røde kreps, gir disse tallerkenene et morsomt og fargerikt innslag til festen din. De er perfekte for å skape en festlig atmosfære og gjør spiseopplevelsen enda mer minneverdig.

Hver pakke inneholder åtte tallerkener, hver med en diameter på 28 cm, noe som gir rikelig med plass til kreps og tilbehøret. Det er også stor plass til reker, blåskjell og andre sjømatfavoritter hvis du skal servere skalldyr ved andre anledninger. Laget av robust papp, disse tallerkenene er både holdbare og engangs, noe som betyr mindre opprydding etter festen.

Om du arrangerer et krepselag eller en annen skalldyrsfest, gjør våre Krepselag Stor Tallerkener matserveringen enklere, mens de legger til en munter stemning på bordet ditt. Gjør ditt neste krepselag til en suksess med disse festlige tallerkenene!

  • Inneholder: 8 tallerkener.
  • Materialet: Papp.
  • Størrelse: 28 cm i diameter.
  • EAN number: 7393616500501
Kundeandmeldelser