Lederhosen Vintage

(4)
1 489,-
På lager
SKU
H-5016-config

Sett standarden for Oktoberfest-feiring med vår unike Vintage Lederhosen. Denne enestående sandbrune lederhosen er utformet med en grå finish som gir en autentisk vintage utseende, noe som skiller seg ut i mengden og viser din unike stil.

Vår Vintage Lederhosen er ikke bare et stykke klær, det er et kunstnerisk uttrykk for kultur og tradisjon. Med det 3-dimensjonale tradisjonelle broderiet, bringer denne lederhosen et dybdefullt og detaljert design til liv, og skaper et blikkfang på Oktoberfest.

For å gi ekstra autentisitet, er denne lederhosen utstyrt med ekte hjortehornknapper. Disse detaljene gir et raffinert preg av naturlig eleganse, og fremhever det autentiske håndverket.

H-stropp bukselene sørger for en komfortabel og sikker passform, så du kan danse, spise og drikke med selvsikkerhet, uansett hvor heftig festlighetene blir. Denne lederhosen er virkelig et flott eksempel på tradisjon møter stil.

Med vår Vintage Lederhosen, er du ikke bare klar for Oktoberfest, du setter standarden. Gjør deg klar til å være festens midtpunkt, kledd i tradisjon og stil som overgår tid og trender.

Buksene er laget av Haus Huberts som spesialiserer seg på «Trachtenmode», oversatt til tradisjonell mote, og produserer varer for tysktalende land og regioner – Dette betyr at du vil stille moteriktig til årets Oktoberfest.

  • Inneholder bukse og bukseseler.
  • Størrelse: 48, 50, 52, 54, 56 og 58.
  • Materiale: 100% lær
Kundeandmeldelser (4)