Lyslenke til krepselag 1,5m

199,-
På lager
SKU
74054

Lys opp ditt krepselag med vår fengslende Lyslenke til Krepselag! Dette er en dekorasjon som virkelig vil bringe selskapet til liv, enten det er et krepselag, en skalldyrsfest eller en annen sjømatfest.

Denne fortryllende lyslenken strekker seg over en lengde på 1,5 meter, og har åtte vakkert utformede kreps som er utstyrt med innebygde lys. Hver kreps er laget med fokus på detaljer og gir et varmt, innbydende lys som vil gi en koselig atmosfære til selskapet ditt.

Driftet av tre AA-batterier (ikke inkludert), denne lyslenken gir deg fleksibiliteten til å henge den hvor som helst uten behov for en stikkontakt. Sving den over bordet, heng den langs en vegg, eller draper den rundt vinduet - uansett vil denne lyslenken sørge for at ditt selskap skinner.

Med vår Lyslenke til Krepselag, kan du garantere at ditt neste krepselag eller skalldyrsfest blir en opplevelse dine gjester vil huske. Dette er en dekorasjon som ikke bare pynter, men også skaper en unik atmosfære og hyggelig stemning.

Inviter til et selskap med stil med vår Lyslenke til Krepselag. Med denne dekorasjonen vil du sikre at ditt krepselag blir like strålende som de lysende krepsene den har å by på. La festlighetene begynne!

  • Inneholder: lyslenke.
  • Størrele: 1,5 meter.
  • 3 x AA Battrier (medfølger ikke)
  • EAN number: 7393616500617
Kundeandmeldelser