Velkommen til Festmagasinet Standard sin nettbutikk

Wood Elf lateksører

Realistiske og detaljerte alveører laget av høykvalitets lateks, de kan kjapt og enkelt påføres grunnet de tynne kantene.

Bilde av wood elf lateksører

Flere visninger

kr 199,00
ELLER
Produkt beskrivelse »

På lager i nettbutikken

Produktinfo

Alveører i høykvalitet lateks. Ørene er realistiske og detaljerte. Ørenes form er basert på hvordan alverer beskrevet i bøker og forskjellige filmer.

De kan kjapt og enkelt påføres på grunn av de tynne kantene. Lateksørene er robuste og kan brukes flere ganger hvis de blir behandlet pent.

 • Inneholder et par alveører.
 • 2ml Mastix spirit gum (hudlim) medfølger.

Bruksanvisning.

 1. Tilpassing av ørene.
  Først pass på at dine egne ører er rene og oljete. Så plasserer du et øre omgangen og ser hvordan de sitter på. Hvis ørene føles litt store bruker du en skarp saks og forsiktig fjerner den delen av lateksørene som er for store. Du kan også fjerne litt av det indre lateksøret for å få en litt mer sømløs overgang til dine egne ører.

 2. Ta på limet.
  Putt ørene på engang til og legg merke til hvor lim-punktene på ditt eget øre er. Ta så av lateksørene igjen og påfør et tynt lag hudlim på lim-punktetene. Husk å påføre hudlim på de andre plassene der lateksen traff ditt eget øre – som for eksempel baksiden av øret. Gjør dette kun på et øre omgang, ikke begge samtidig. Vent til hudlimet begynner å tørke og blir litt klissete.

 3. Fjern overflødig lim.
  Ta så en ren bomullspinne og fjern overflødig lim. Ta så bomullspinnen og forsiktig press det mot limet slik at det skaper tynne limetråder.

 4. Påføring av ørene.
  Dekk til ditt eget øre med lateksøret og forsiktig press de på lim punktene og hold en liten stund. Så tar du håndflaten din og presser lateksøret på plass. Gjør så det samme med det andre øret. Så fjerner du alt overflødig hudlim med en bomullspinne.

 5. Påføring av sminke.
  Etter at hudlimet har tørket kan du nærmest gjøre overgangen helt usynlig med å påføre flyttende lateks ved hjelp av bomullspinner.  Etter dette kan du påføre annen type sminke for å skape det utseende du ønsker på ørene.