Piñata Lama

279,-
På lager
SKU
54444

Morsom og fargerik Lama pinata som vil passe perfekt for bursdag eller fest.

Hva er en Piñata?

En Piñata er en tom pappfigur som gjerne er pyntet med silkepapir og kommer i mange forskjellige farger og former. Piñataen fylles med godteri, små overraskelser eller konfetti. Så er det om å gjøre å ødelegge Piñataen ved hjelp av en pinne slik at innholdet faller ut.

Forberedelser & Fylling av Pinata:

Måten den fylles på er ved å stikke hull i den hvite merkelappen som er plassert på Piñtaen der det står «Press here». I enkelte tilfeller kan dette bli litt lite for innholdet. Da kan det heller være lurt å ta en kniv og kjære til 3 streker på ca. 5 cm. som former en luke. Luken vipper du bare opp og lukker igjen når den er fylt.

Lite tips hvis du skal fylle Piñataen med godteposer er å bruke plastposer istedenfor papir. Papirposer kan sette seg fast og vil ikke ramle ut når den blir ødelagt.

Piñtaen henges så opp ved hjelp av en tråd som du knyter fast i stripsen som er plassert på toppen av Piñataen.

Selve aktiviteten:

Nå som Piñataen henger og er fylt opp med ønsket innhold er det klart for selve aktiviteten, slå i stykker Piñataen. Fest deltakerne steller seg i kø. Den som skal slå får gjerne på seg et bind for øynene. Så skal de prøve å slå i stykker Piñataen ved hjelp av en pinne. Hvis du vil gjøre det litt ekstra vanskelig kan den som skal slå bli snurret rundt noen ganger først.

  • Piñataen kommer uten innhold.
  • Høyden er ca. 59 cm.
  • Bredden er ca. 35 cm.
  • Dybden er ca. 10 cm.
  • EAN number: 8712026544445
Kundeandmeldelser