Piñata Rosa Enhjørning

279,-
På lager
SKU
30933

Flott enhjørning Pinata som passer utmerket til barnebursdag eller andre temafester.

Hva er en Pull Piñata?

En Piñata er en tom pappfigur som gjerne er pyntet med silkepapir og kommer i mange forskjellige farger og former. Piñataen fylles med godteri, små overraskelser eller konfetti. Under er det festet tråder som du deltagerne trekker. Kun en av trådene åpner luken under som slipper ut innholdet. Passer utmerket som et alternativ til mindre barn som kanskje ikke er sterk nok til å slå i stykker en standard Pinata.

Forberedelser & Fylling av Pinata:

Måten den fylles på er ved å stikke hull i den hvite merkelappen som er plassert på Piñtaen der det står «Press here». I enkelte tilfeller kan dette bli litt lite for innholdet. Da kan det heller være lurt å ta en kniv og kjære til 3 streker på ca. 5 cm. som former en luke. Luken vipper du bare opp og lukker igjen når den er fylt.

Lite tips hvis du skal fylle Piñataen med godteposer er å bruke plastposer istedenfor papir. Papirposer kan sette seg fast og vil ikke ramle ut når den blir ødelagt.

Piñtaen henges så opp ved hjelp av en tråd som du knyter fast i stripsen som er plassert på toppen av Piñataen.

Selve aktiviteten:

Nå som Piñataen henger og er fylt opp med ønsket innhold er det klart for selve aktiviteten, slå i stykker Piñataen. Fest deltakerne steller seg i kø. Så trekker får de en og en tråd som de trekker ned. Kun en av dem åpner luken. Alternativt kan alle trekke hver sin tråd samtidig.

  • Piñataen kommer uten innhold.
  • Høyden er ca. 48 cm.
  • Bredden er ca. 44 cm.
  • Dybden er ca. 12 cm.
  • EAN number: 8712026309334
Kundeandmeldelser