Piratflagg, 152 X 91 cm

(3)
149,-
På lager
SKU
22498

Ta partyet eller temafesten til det neste nivået med vårt Jolly Roger Piratflagg! Med målene 152 x 91 cm er det robust nok til å stå ut i mengden og gi en ekte piratfølelse. Med ikonisk hodeskalle og korsben design, er dette flagget en perfekt tillegg til enhver pirat-temafest.

Flagget er laget av polyster, noe som gjør at det tåler både å henge innendørs og utendørs. Det kommer med to sterke metalløyer for enkel opphenging og er lett nok til å være bærbart.

Vårt Jolly Roger Piratflagg er en flott måte å legge til en ekstra piff i festen, enten det er en barnebursdag, temafest, Halloween eller bare en morsom sammenkomst. La fantasien løpe løpsk og gi festen en ekstra sjørøverfølelse med dette autentiske piratflagget.

For barn og voksne, dette piratflagget er perfekt for å gi et hint av eventyr og moro. Enten du feirer som en ekte pirat eller bare vil ha et stilig dekorativt element, vil dette Jolly Roger Piratflagget definitivt gjøre jobben.

Det er tid for å sette seil på en uforglemmelig fest med vårt Jolly Roger Piratflagg. Bestill nå, og la det være det avgjørende tilskuddet til ditt neste eventyr!

  • Inneholder: Piratflagg.
  • Størrelse: 152 x 91 cm
  • Design: Hodeskalle og korsben (Jolly Roger)
  • EAN number: 5020570224984
Kundeandmeldelser (3)