Rosa Bride to be ordensbånd

69,-
På lager
SKU
22357

Vårt nydelige Bride-to-Be Ordensbånd - det perfekte tilbehøret for en uforglemmelig utdrikningslag! Dette rosa båndet med sort skrift og hjertedetaljer er designet spesielt for bruden som ønsker å markere sin spesielle rolle under feiringen.

Vår Bride-to-Be Ordensbånd er en elegant og iøynefallende måte å la verden få vite at bruden er i fokus. Det rosa båndet legger til en touch av femininitet og romantikk, mens den elegante sorte skriften gir en kontrast som virkelig får båndet til å skille seg ut. De søte hjertedetaljene tilfører ekstra kjærlighet til designet og symboliserer den kommende brudens store dag.

Uansett om utdrikningslaget finner sted på en trendy nattklubb, en eksklusiv restaurant eller et privat arrangement, vil dette ordensbåndet være den perfekte isbryteren. Det vil ikke bare hjelpe gjestene med å identifisere bruden på en elegant måte, men det vil også gi henne den oppmerksomheten hun fortjener. Bruden vil føle seg som dronningen av kvelden mens hun bærer dette unike båndet.

  • EAN number: 5020570223574
Kundeandmeldelser