Velkommen til Festmagasinet Standard sin nettbutikk

Giraffmaske i lateks

Hvis du er lav og vil føle deg høyere er det bare å kle deg i denne sjiraffmasken for kjenner du ikke at taket føles nærmere, føles det ikke straks logisk å spise blader rett fra høye trær? Svaret er ja når du bærer denne masken.

Bilde av heldekkende sjiraffmaske i lateks

kr 349,00
ELLER
Produkt beskrivelse »

På lager i nettbutikken

Produktinfo

Heldekkende sjiraffmaske i lateks. En av bøkene i Grøsserne-serien handler om forheksede masker som man forvandles til om man har dem på. Selvsagt er det fiksjon, men sånn i tilfelle rottefelle er det nok lurt å ha på en maske som forestiller noe man gladelig skulle blitt forvandlet til og det er veldig få svakheter ved å være en sjiraff. Riktignok er det nok ikke så lett å holde bøker eller tekopper med klover, men det er et problem sjiraffen deler med en mengde dyr og som sjiraff er man høyreist og elegant og man kan se ned på dem som går forbi, noe som jo til tider føles fristende.

Man har rett og slett et eget perspektiv på verden og da får det så være om man tidvis stanger i taket eller at ens mor må bruke ekstra mye strikketøy om du vil ha et skjerf rundt halsen på kalde vinterdager i januar.