Sjonglerkniv

549,-
På lager
SKU
1580

Utforsk sjongleringens fantastiske verden med den pålitelige og profesjonelle Sjonglerkniven fra Mister Babache. Denne imponerende kniven er spesialdesignet med et holdbart aluminiumsblad og et mykt håndtak for å gi deg den ultimate sjongleringsopplevelsen.

Med en lengde på 550 mm og en vekt på omtrent 205 gram, har denne sjonglerkniven en balanse og vekt som tilsvarer en vanlig kjegle. Dette gjør det enkelt å integrere den i ditt eksisterende sjongleringsrepertoar. Du vil oppleve en jevn rotasjon og presis kontroll når du utfører dine triks og rutiner.

Det myke håndtaket gir et komfortabelt grep og reduserer risikoen for utilsiktede skader under intense sjongleringsøkter. Aluminiumsbladet er robust og tåler daglig bruk. Med denne kniven kan du utføre presise bevegelser og imponerende triks uten problemer.

Mister Babache er kjent for å produsere produkter av høy kvalitet, og Sjonglerkniven er ingen unntak. Den er designet for å være holdbar og pålitelig, og vil vare lenge selv under krevende sjongleringsrutiner. Med denne kniven kan du fokusere på sjongleringen og ta ferdighetene dine til nye høyder.

Opplev spenningen og utfordringene med sjonglering med Sjonglerkniven fra Mister Babache. Legg til denne imponerende kniven i samlingen din i dag og bli en mester sjonglør uten å bli sliten!

  • Vekt: 205 gram.
  • Lengde: 550 mm.
  • Pris per stykk.
  • Merke: Mister Babache.
  • EAN number: 7611847006808
Kundeandmeldelser