Sjongleringstallerken

(1)
49,-
På lager
SKU
1001-062-config

Leter du etter en pålitelig og holdbar sjongleringstallerken som ikke knuser? Da trenger du ikke lete lenger! Mr. Babache har kommet med den perfekte løsningen for deg. Sjongleringstallerken i plast er designet med kvalitet og slitestyrke i tankene, slik at du kan nyte sjongleringskunsten uten bekymring.

Med en diameter på 240 mm gir denne tallerkenen deg den ideelle størrelsen for å mestre ulike sjongleringsteknikker. Enten du er en nybegynner som ønsker å lære grunnleggende ferdigheter eller en erfaren sjonglør som ønsker å utfordre deg selv, vil denne tallerkenen være en perfekt følgesvenn.

Den beste delen? Vår sjongleringstallerken er uknuselig takket være den robuste plastkonstruksjonen. Uansett hvor mange ganger den treffer bakken. Dette gjør den ideell for både innendørs og utendørs bruk, og gir deg friheten til å utforske sjongleringskunsten hvor som helst.

Med en vekt på ca. 90 gram gir denne tallerkenen den perfekte balansen mellom stabilitet og håndterbarhet. Den er lett å balansere, noe som gjør det lettere å utvikle din sjongleringsteknikk. Du vil oppleve en jevn rotasjon og god balanse, slik at du kan utføre imponerende triks og underholde både deg selv og publikum.

Mr. Babache er kjent for å produsere produkter av høy kvalitet, og vår sjongleringstallerken i plast er intet unntak. Vi tar stolthet i å levere pålitelige og holdbare sjongleringsutstyr som varer lenge, og denne tallerkenen er ingen unntak. Uansett om du er en profesjonell sjonglør eller bare ønsker å prøve noe nytt og morsomt, vil denne tallerkenen være din trofaste følgesvenn på din sjongleringsreise.

  • Diameter er 240 mm.
  • Vekten er ca. 90 gram.
  • Pris per stykk.
Kundeandmeldelser (1)