Snøhvit kostyme

(5)
399,-
På lager
SKU
30195-config

Bli sentrum for oppmerksomheten på enhver temafest med vårt Bestselger Snøhvit Kostyme. Dette ikoniske antrekket er designet for å gjenskape den sjarmerende og uskyldige karakteren vi alle har vokst opp med, samtidig som det legger til en moderne og leken vri.

Kostymet består av en flørtende kort kjole, perfekt for både temafester og Halloween. Kjolen har et skinnende gult skjørt med et innsydd rødt underskjørt som virkelig kommer til syne når du svinger deg på dansegulvet.

Toppen av kjolen er i en nydelig blåfarge, med vertikale sølvfargede sømmer som fremhever midjen og gir et elegant og sofistikert uttrykk. Kjolens korte, hvite puffermer er dekorert med røde striper, en detalj som er tro mot den originale Snøhvit-kjolen.

Ikke noe Snøhvit-kostyme ville være komplett uten signaturtilbehøret, og derfor inkluderer dette kostymet en matchende rød hårbøyle med en stor og oppsiktsvekkende sløyfe. Dette statement stykket vil garantert gjøre deg gjenkjennelig, uansett hvor stor folkemengden er.

Vårt Bestselger Snøhvit Kostyme kombinerer klassisk sjarm med moderne stil, og er et must for enhver eventyrlysten kvinne. Ta spranget inn i en verden av eventyr og magi - bestill i dag, og bli kveldens dronning!

  • Inneholder kjole, hårbøyle, strømpebånd og halspynt.
  • 100% polyester.
  • Kommer i størrelse X-Small(32/34), Small(36/38), Medium(40/42) og Large(44/46).
Kundeandmeldelser (5)