Sort Bride to be ordensbånd

69,-
Utsolgt
SKU
26847

Vårt fantastiske Bride-to-Be Ordensbånd i en ny og dristig stil! Det sorte båndet med rosa skrift er det perfekte tilbehøret for bruden som ønsker å utstråle en sofistikert og glamorøs aura under sitt utdrikningslag.

Vår Bride-to-Be Ordensbånd i sort med rosa skrift gir et umiddelbart visuelt inntrykk av styrke og eleganse. Den kontrasterende kombinasjonen av fargene gir en slående effekt, og den delikate rosa skriften legger til et snev av femininitet og romantikk. Båndet er nøye designet for å skille bruden ut fra mengden og la alle vite at hun er stjernen i showet.

Uansett om utdrikningslaget finner sted på en trendy bar, en eksklusiv festlokale eller et spennende eventyr, vil dette ordensbåndet være et unikt og iøynefallende tillegg. Det vil ikke bare hjelpe gjestene med å identifisere bruden på en elegant måte, men det vil også gi henne en selvtillit og glød som matcher den store dagen.

Feire brudens kommende ekteskap med stil ved å gi henne vårt vakre Bride-to-Be Ordensbånd i sort med rosa skrift. La henne skinne og føle seg beundret på sin store dag, og gi utdrikningslaget en touch av klasse.

  • EAN number: 5020570268476
Kundeandmeldelser