Sort diamant nettingstrømpebukse

99,-
På lager
SKU
42713

Skru opp varmen på antrekket ditt med vår sorte diamant nettingstrømpebukse. Denne trendy strømpebuksen er perfekt for de som søker et hott og flott utseende, enten det er til en temafest, på nattklubben, en photoshoot, Halloween, en kostymefest, eller hvilken som helst annen anledning hvor du ønsker å skille deg ut.

Nettingstrømpebuksen er laget med et dristig diamantmønster som legger til en moderne vri på det klassiske nettingdesignet.

Denne sorte diamant nettingstrømpebuksen er den ultimate måten å gi antrekket ditt et løft på. Den er like perfekt til et rødt teppet-klart ensemble for din neste photoshoot, som til et lekent Halloween-kostyme. Den er også ideell for temafester eller nattklubber, hvor det dristige designet virkelig vil komme til sin rett.

Bruk den under en kjole, shorts, eller til og med alene for et ekstra dristig utseende. Uansett hvordan du velger å bruke den, vil denne sorte diamant nettingstrømpebuksen definitivt sørge for at alle øyne er på deg.

Uansett anledningen, sørger vår sorte diamant nettingstrømpebukse for at du alltid er klar til å stjele showet. Kjøp din i dag og ta antrekket ditt til neste nivå.

  • One-size størrelse.
  • Materialet er Nylon.
  • EAN number: 5020570427132
Kundeandmeldelser