Velkommen til Festmagasinet Standard sin nettbutikk

Halloween

Stort utvalg Halloween kostymer, klær, masker, pynt, dekor, sminke og spesialeffekter. Du finner alt du trenger til å gjøre din Halloween feiring perfekt. Både for voksne og barn. Vi har som mål at du skal kunne finne alt du trenger til Halloween feiringen hos oss. Trenger du kostyme til dine barn som skal gå knask eller knep, en heksehatt til Halloween feiring eller trenger pynt til å arrangere en Halloween fest.

Vi feirer Halloween 31. oktober og ordet kommer fra All Hallows Eve, Allehelgensaften. Halloween har røtter tilbake til keltisk høsttakkefest, Sahaim der slutten av høsten og starten av vinteren ble markert. Denne kvelden var også forbundet med at de døde kom tilbake på jorda som spøkelser og når kelterne forlot hjemmene sine hadde de på seg masker for å gjemme seg blant spøkelsene. Her starter tradisjonen med å kle seg ut til Halloween.


Halloween blir større for hvert eneste år og har kommet for å bli. Hvorfor er det så populært? Vi tror det er fordi vi syntes det er gøy å kle seg ut! Halloween har fått mye innflytelse fra filmer de siste årene og vi har fått elementer som vampyrer, monstre, zombier, varulver, hekser og andre skumle karakter. Selve symbolet på Halloween har blitt gresskaret, gjerne skåret ut som en lykt.