Vampyrkappe Vendbar

(1)
239,-
På lager
SKU
49843

Gjør Halloween til en uforglemmelig kveld av spennende eventyr med vår Vendbare Vampyrkappe. Perfekt for små knask eller knep-elskere, lar dette kostymet barnet ditt kanalisere sin indre vampyr.

Vår vampyrkappe er laget av en rik sort farge på utsiden, perfekt for å smelte sammen med nattens skygger. Innsiden er foret med et levende rødt fôr som gir en dramatisk kontrast når kappen flagrer.

Det beste med denne kappen er at den kan vrenges. Med et enkelt flipp kan barnet ditt endre utseendet for en annen stil eller stemning med å ha en rød kappe, med svart fôr. Denne funksjonen gir kappen en dobbelt så stor bruksverdi og dobbelt så mye moro!

Kappen er utformet med en imponerende høy krage, en klassisk detalj som legger til en autentisk vampyrstil. For brukervennlighet har vi utstyrt kappen med en borrelås i halsen, noe som gjør det lett for barnet å ta av og på kappen på egen hånd. Borrelåsen er både sikker og diskré, slik at den ikke forstyrrer kappens utseende.

Vendbar Vampyrkappe Barnekostyme er en fantastisk Halloween-draktvalg som inspirerer barnets kreativitet og lekelyst. Enten barnet ditt ønsker å være en grusom vampyr eller en mystisk nattfigur, er denne vendbare kappen nøkkelen til et uforglemmelig Halloween-antrekk.

  • Inneholder vendbar rød og svart vampyrkappe
  • One-size barnestørrelse.
  • 100% polyester.
  • EAN number: 5020570486436
Kundeandmeldelser (1)