Vampyrsett til dame

329,-
På lager
SKU
43006

Gå inn i natten som en majestetisk skapning av mørket med vårt dame Vampyrsett. Dette settet har alt du trenger for å forvandle deg til en forførende og skremmende vampyr, perfekt for Halloween eller enhver annen kostymefest.

Settet inneholder en liten sort fløyelskappe som er like elegant som den er uhyggelig. Kappen har en rød krage som gir en skarp kontrast mot det sorte stoffet, og er kantet med gull detaljer for et ekstra snev av luksus. Dette tilbehøret er det perfekte midtpunktet for ethvert vampyrkostyme, og gir deg et mystisk og innbydende utseende.

For å gi en ekstra touch av skjønnhet, kommer kragen med et smykke med en glitrende rød sten og sorte perler foran. Dette juvelen er det perfekte tilbehøret for å trekke blikket til ansiktet ditt og gi deg det hypnotiske utseendet som enhver vampyr krever.

Kompletter ditt vampyr-look med et par sorte fløyelshansker, inkludert i settet. Disse hanskene er  elegante, og gir deg et sofistikert utseende som passer perfekt sammen med kappen. Hanskene er pyntet med en rød sløyfe og et matchende smykke, lik det på kragen, og legger til en ekstra dose glamour til din vampyriske persona.

Med vårt dame Vampyrsett vil du være klar for å regjere over natten. Enten du går på en Halloween-fest eller arrangerer din egen mørke sammenkomst, vil dette settet sørge for at du er den mest uimotståelige skapningen i rommet. Ta på deg kappen, fest smykket, og tre inn i rollen som den forførende vampyr.

  • Inneholder liten kappe med krage og hansker.
  • EAN number: 5020570945766
Kundeandmeldelser