Vannmelon Briller

69,-
På lager
SKU
52077

Ta sommerfestene til et nytt nivå med våre fantastiske Vannmelon Briller. Disse brillene er det perfekte tilbehøret for å legge til et lekent og fargerikt element til din utkledning eller festantrekk.

Våre Vannmelon Briller ser ut som oppkuttede skiver av vannmelon, komplett med grønn skallkant og rød fruktkjøtt farget innside med sorte frø. Det unike designet er sikkert nok til å tiltrekke seg oppmerksomhet og sette et smil på alles ansikter.

Perfekt for sommerfester, strandfester, karneval, utkledningsfester eller bare for å legge til litt ekstra moro i hverdagen, disse brillene er et must-have tilbehør for enhver som elsker å ha det gøy.

Kombiner dem med et sommerlig antrekk for å skape en uforglemmelig look, eller bruk dem som en del av en vannmelon-tema utkledning. Uansett hvordan du velger å bære dine Vannmelon Briller, er du sikker på at de vil skape god stemning.

Gjør deg klar for sommerens moro og la din quirky side skinne med våre Vannmelon Briller. De er mer enn bare et par briller - de er et utropstegn på din kjærlighet for sommer, sol og god stemning!

  • Inneholder briller.
  • EAN number: 8712026520777
Kundeandmeldelser