Zombie Cheerleader-kostyme til barn

(6)
379,-
På lager
SKU
43023-config

La ditt barn uttrykke sin skumle side denne Halloween med vårt Zombie cheerleader kostyme, en av våre bestselgende kostymer til jenter! Dette kostymet er perfekt for de små som ønsker å legge litt grøss og gru til de morsomme og søte kostymene som ofte ses på Halloween.

Dette settet inkluderer en blodig rød og sort cheerleader uniform som gir en skremmende vri på den klassiske cheerleader-looken. Uniformen er dekorert med en skole logo på brystet, noe som gir et autentisk preg til dette uhyggelige kostymet.

Hva er en zombie cheerleader uten heiadusker? Dette kostymet inkluderer sorte og røde heiadusker for å legge det siste skrekkinngytende preget til barnets zombie cheerleader-look.

Vårt Zombie cheerleader kostyme er alltid en hit, og det er ingen overraskelse at det er en av våre bestselgere for jenter. Fra blodige detaljer til skumle heiadusker, dette kostymet har alt ditt barn trenger for å gi vennene deres en skikkelig skremming! La barnet ditt bli den mest skremmende cheerleader i nabolaget.

  • Inneholder kjole og 2 heiadusker.
  • 100% polyester.
  • Kommer i størrelse 7-9 år (130-143 cm), 10-12 år(145-158 cm) og 13+ (152-163 cm).
Kundeandmeldelser (6)