80's Sort, turkis og rosa grilldress

549,-
På lager
SKU
10160-config

Når du tenker på 80-tallets festligheter, kommer det straks et spekter av livlige farger, vågale mønstre og over toppen mote i tankene. Og hva representerer denne eklektiske æraen bedre enn en fabelaktig sort grilldress med rosa og turkise detaljer?

Denne grilldressen er et syn for øyet, med sin dype sorte farge og de levende rosa og turkise detaljene som skaper en spennende kontrast. Den gir en autentisk vintage sjarm og hyller den dristige og bekymringsløse stilen fra 80-tallet. Perfekt for de som ønsker å skille seg ut i mengden.

Enten det er temafester, afterski-arrangementer eller festivaler, er denne grilldressen et must for å virkelig formidle 80-tallets ånd. Kombinert med neonfargede briller og svettebånd blir du festens midtpunkt. Den er ideell for å danse natten bort etter en dag i bakken og vil sørge for at du står ut blant folkemengden på dagens konserter og aktiviteter.

Denne sorte grilldressen med rosa og turkise detaljer er ikke bare et moteplagg, det er en opplevelse. En returbillett til en tid preget av dristig stil og ubekymret moro. Og det beste av alt, den er unisex og kan nytes av alle som ønsker å omfavne den ikoniske 80-tallsstilen.

  • Inneholder jakke og bukse.
  • Materiale: polyester.
  • Kommer i størrelse S, M, L, XL, XXL og XXXL.
Kundeandmeldelser