Frakt og leveringstid


Vi hjelper deg gjerne!

Har du noen spørsmål eller trenger hjelp? Ta gjerne kontakt med oss på e-post, tlf, chat eller kom innom en av våre butikker!

Kontakt oss

Vi pakker alle pakker som blir bestilt før kl 12:00 mandag til fredag samme dag.

Alle våre pakker blir pakket og sendt fra vår butikk i Storgata 22 i Oslo.

Helthjem – Hjemlevering (Express)
Pris:
69,-
Leveringstid: 1-5 virkedager

Helthjem ekspress leverer pakker til din postkasse/dørmatte før kl 07 på morgenen. I noen områder eller hvor Helthjem ikke kan sikre trygg leveranse må pakken hentes på nærmeste utleveringssted. Dersom pakken ikke kan leveres på døren fordi den blir for stor eller de ikke har dekning og må omgjøres til hent i butikk, vil du motta en SMS så fort pakken er på vei til ditt hentested. Sjekk om Helthjem kan leveres på din dør.

Du får en e-post med sporingslenke når pakken har forlatt vårt lager.

Helthjem – Hentepakke
Pris:
99,- (Gratis hvis du handler for over 800,-)
Leveringstid: 1-5 virkedager

Hentepakke med Helthjem blir utlevert til nærmeste Helthjem-hentested. Du vil få en e-post med sporing når pakken din har forlatt lageret vårt. Du vil få ytterligere informasjon på SMS når pakken din har ankommet utleveringsstedet. Helthjem har dekning på 95% av Norge, hvis adressen din ikke er dekket av Helthjem vil den bli sendt med Postnord.

Hente i vår butikk Storgata 22
Pris:
Gratis
Leveringstid: Samme virkedag (hvis du bestiller før kl 12:00 mandag til fredag)

Du kan også velge å hente din pakke i vår butikk i Storgata 22, Oslo. Du får en SMS/E-post når pakken din er klar til avhenting.

Ved henting vennligst oppgi navn og ordrenummer.