80-talls Lilla Grilldress

549,-
På lager
SKU
98792-config

Få oppmerksomhet med vår iøynefallende lilla grilldress med neonrosa og grønne detaljer! Enten det er karneval, en campingfest eller en 80-talls temafest, vil denne drakten definitivt gi deg den festklare stilen du søker.

Med en dristig lillafarge vil du skille deg ut fra mengden, og de neonrosa og grønne detaljene gir et spennende kontrastspill som gir drakten liv. Denne grilldressen gir deg både jakke og bukse i matchende design, og den er den perfekte måten å uttrykke din unike stil på.

For å gi kostymet ditt et ekstra løft, kan du legge til noen fengende neon rosa og grønne smykker som vil glitre og gløde i festens belysning. La din kreativitet blomstre og bli festens midtpunkt med denne dristige grilldressen.

Så, hvis du er klar til å være sentrum for oppmerksomheten og ønsker å delta i festlighetene med stil, er vår lilla grilldress med neonrosa og grønne detaljer det perfekte valget. Denne drakten er ikke bare et kostyme, den er et festlig uttrykk for din personlighet, og den vil gjøre enhver anledning til et uforglemmelig eventyr!

  • Inneholder: jakke og bukse.
  • 100 % polyester
  • Kommer i størrelse Medium, Large, XLarge og XXLarge
Kundeandmeldelser