Ben Nye Dark Blood teaterblod, 236ml

290,-
På lager
SKU
DSB5

Ben Nye's Dark Blood er nå tilgjengelig i en romslig 236ml flaske, ideell for større prosjekter. Denne produktvarianten er utformet for å perfekt gjenskape utseendet av oksidert blod, noe som gir artister muligheten til å lage dypere og eldre blodsimuleringer. Den tyktflytende væsken, basert på maissirup, forblir flytende, og sikrer en realistisk finish og optimal arbeidstid.

Dark Blood er trygt for bruk på ansikt, kropp, rekvisitter og kostymer. Selv om det ikke har noen smak, er det trygt å bruke i og rundt munnen. Dette allsidige produktet er uunnværlig for enhver Halloween-entusiast, SFX-kunstner, traumesimulator eller makeupartist i film og TV.

På grunn av det intense røde pigmentet, anbefales det å utføre en flekktest på hud og stoff før full påføring. Denne størrelsen er spesielt gunstig for store produksjoner eller omfattende bruksområder.

Tips & triks:
Påfør mørkt blod med en flat børste, stiplet svamp, teksturbørste eller engangs bomullspinne. Hell den først i en liten kopp for enklere påføring. Plasser Dark Blood i den dypeste sprekken av proteser for økt realisme.

Dark Blood vasker av huden med varmt såpevann og vaskes ut av de fleste stoffer med letthet.

  • Inneholder 59ml.
  • Trygt og bruke rundt i og rundt munnen.
  • Ser koagulert ut.
  • EAN number: 784779018021
Kundeandmeldelser