Campingreglene plakat 21x30 cm

129,-
På lager
SKU
00505

Lyst på en lattermild campingtur? Da er vår Campingreglene Plakat (21x30 cm) perfekt for deg! Denne humoristiske plakaten gir deg alle de uoffisielle campingreglene du trenger for å sette opp teltet, grille pølser og skape uforglemmelige minner – med et smil om munnen.

Campingreglene Plakat er ikke bare morsom, den er også praktisk. Heng den i campingvognen, og la den være en samtalestarter og et leksikon for campingeventyret ditt. Her er noen av de morsomme campingreglene du kan forvente:

  • "Idyll og sjelero – Campinglivet er godt for sjela. Innimellom er det et stille øyeblikk. Dog ikke så ofte, campingplasser er litt som en veldig lang leirskole."
  • "Grillings – Lunsj og middag tilberedes på grillen, Man blir litt lei grillmat, men uansett hvor lei du er: Ikke si det høyt!"
  • "Renhold – Du er på camping. Nok sagt."

Vår Campingreglene Plakat (21x30 cm) er det perfekte tilbehøret for enhver campist som ønsker å sprite opp turen med humor og glede. Gi campingopplevelsen et løft og skap et fantastisk fellesskap rundt bålet med denne morsomme og inspirerende plakaten.

Ikke vent lenger! Bestill din Campingreglene Plakat i dag og få hele familien og venner til å le sammen på campingturen. Husk: En latter forlenger turen!

Kundeandmeldelser