Fiskegarn til pynt

179,-
På lager
SKU
44351

Bytt fiskenett til fiskegarn i denne teksten: Unnslipp til en maritim verden med vårt autentiske og sjarmerende fiskegarn til Pynt! Perfekt for å skape en maritim atmosfære hjemme, på kontoret, i restauranten, eller hvor som helst du ønsker å tilføye et snev av kystlivet.

Vårt Fiskegarn er hele 300 x 300 cm, slik at du har rikelig med plass til å dekorere og formidle en sjøfartsfølelse. Garnet har en naturlig beige farge som bidrar til å gi rommet en avslappet, strandlig atmosfære, og passer like godt i moderne som i tradisjonelle innredninger.

Dette garnet er utrolig allsidig og kan brukes på mange forskjellige måter. Heng det opp på veggen som en egen kunstinstallasjon, bruk det som en uvanlig gardin, drape det over et møbel eller bruk det til å vise frem skjell, stjerner og andre skatter fra havet. Det er bare din kreativitet som setter grensene!

Fiskegarnet til pynt er også et perfekt element for temafester, fotoshoots, teateroppsetninger, eller andre arrangementer hvor en autentisk maritim følelse er ønsket.

  • Inneholder: Fiskenett.
  • Størrelse: 300 x 300 cm.
  • Farge: Kremhvitt/Beige.
  • EAN number: 8712026443519
Kundeandmeldelser