Hvit & rosegull bursdag bordløper

129,-
På lager
SKU
7505-20

Er du på jakt etter et fint og elegant touch til bursdagsfesten? Da er vår Hvit & rosegull bursdag bordløper nettopp det du trenger!

Denne bordløperen har en ren hvit bakgrunn, som lar den delikate rosegullskriften skinne igjennom. Skriften, som yndefullt uttrykker "Happy Birthday".

Men det er ikke alt! Vår bordløper er også innhyllet i et fyrverkeri av rosegullfargede stjerner, som fungerer som små biter av skinnende gleder, spredt rundt for å skape en feirende stemning. Dette designet er sjarmerende uten å være over toppen, og er dermed det perfekte tilskuddet til en hvilken som helst bursdagsfeiring. Med dimensjonene 30cm x 180cm, passer den perfekt til de fleste bord.

Enten du arrangerer en fest for deg selv eller planlegger en overraskelsesfeiring for noen du er glad i, er vår Hvit Bordløper med Rosegullskrift, «Happy Birthday» det lille ekstra som bidrar til å gjøre festen minneverdig. Med dens balanserte blanding av enkelhet og sofistikert skjønnhet, er denne bordløperen et must for å skape et festbord som virkelig skiller seg ut.

  • Inneholder: Bordløper.
  • Materialet: Polyester.
  • Størrelse: 30 cm x 5 meter.
  • EAN number: 3660380076094
Kundeandmeldelser