Langermet rødrutete skjorte

(1)
449,-
På lager
SKU
H-2760-config

Få Oktoberfest antrekket på plass med vår rød og hvite rutete Oktoberfest skjorte for menn. Denne tradisjonelle skjorten er et perfekt eksempel på klassisk tysk estetikk, konstruert med den fineste bomullsblandingen for å sikre en kombinasjon av utmerket komfort og langvarig holdbarhet.

Med en regular fit passform er denne skjorten designet for å gi en avslappet, men likevel elegant silhuett som er ideell for dagens Oktoberfest-feiring eller bare for daglig bruk. Skjorten kommer i en iøynefallende rød og hvit rutete design.

Foruten det slående designet, har denne Oktoberfest-skjorten også en hendig brystlomme. Brodert med et lite hjortemotiv, legger lommen til et snev av tyske skoger i designet, mens den også tilbyr praktisk oppbevaring av små gjenstander.

Videre er skjorten utstyrt med imiterte hjortehorns knapper, som bidrar til å forsterke det rustikke og tradisjonelle utseendet. Skjorten har også to knapper på hvert erme, som gir deg muligheten til å brette opp ermene for en mer avslappet, kortermet stil.

Vår røde og hvite rutete Oktoberfest-skjorte er en feiring av tysk kultur og tradisjon, kombinert med moderne komfort og funksjonalitet. Det er det perfekte valget for de som ønsker å kle seg med stil og autentisitet for å nyte Oktoberfest eller enhver annen anledning i ekte bayersk stil.

Skjortene er produsert av Haus Huberts som spesialiserer seg på «Trachtenmode», oversatt til tradisjonell mote, og produserer varer for tysktalende land og regioner – Dette betyr at du vil stille moteriktig til årets Oktoberfest.

  • Inneholder skjorte.
  • 100% bomull.
  • Brystlomme.
  • Regular fit.
  • Knapper til å brette opp ermene.
Kundeandmeldelser (1)