Neon rosa 80s accessories

199,-
Utsolgt
SKU
29363

Dykk inn i 80-tallets pulserende energi og uimotståelige sjarm med vårt Neon rosa 80s accessories! Drømmer du om en tidsreise tilbake til dette fargerike, frynsete og fantastiske tiåret? Vår neon rosa accessories-pakke er nøkkelen til å gjenopplive 80-tallets magi.

Settet ditt kommer med et stor hårbånd med blondesløyfe som gir en vintage touch til enhver 80-talls frisyre. De to glinsende perlekjedene legger til et hint av glam til antrekket ditt, mens de store neon øredobbene vil garantert stjele oppmerksomheten. Ikke glem de netthanskene uten fingre som vil ta antrekket ditt til et helt nytt nivå av kult! Og selvfølgelig, ti fargerike armbånd gir deg muligheten til å mikse og matche for uendelige stilkombinasjoner.

Så enten du gjenoppliver minnene fra det fabelaktige tiåret eller utforsker en ny vintage stil, gir vårt Neon Rosa 80-talls Tilbehør alt du trenger for å være festens midtpunkt på din neste 80-talls temafest. Gjør deg klar til å danse natten lang i ekte 80-talls stil!

  • Inneholder: Hårbånd med blondesløyfe, 2 halskjeder med perler, et par øredobber, et par fingerløse netthansker, 10 fargerike armbånd.
  • EAN number: 8003558293636
Kundeandmeldelser