Okkult Rituale kostyme

799,-
På lager
SKU
45571

Når spøkelsesnatten kommer, og mysteriene våkner, er vår Okkult Rituale kostyme klar til å forvandle deg til festens sentrum. Dette Halloweenkostymet gir deg en grøssende aura av det ukjente, perfekt for å kle seg ut til Halloween.

Kostymet består av en kjortel i sort farge, som gir en bemerkelsesverdig kontrast til de hvite okkulte symbolene som pryder det. Den romslige kjortelen med hette er som tatt ut av en scene fra en gotisk roman, og gir en intens følelse av mystikk og uutgrunnelighet. Sort tabard, dekorert med hvite okkulte symboler, tilføyer mystikk til kostymet.

Et spesialdesignet symbol på hetten fremhever kostymet, og trekker øynene til betrakteren mot deg. Dette symbolet, med sin dype betydning og okkulte referanse, gir en ekstra aura av mysterium til din Halloween-persona.

For å fullføre ensemblet, inkluderer Okkult Rituale Halloween Kostyme et slankt trådbelte. Dette gir også kostymet et snev av eleganse og autentisitet.

Med vår Okkult Rituale Halloween Kostyme er du mer enn bare en gjest på festen; du blir en gåtefull karakter klar til å utforske de mørke krokene av Halloween-natten. La dette mørke, gåtefulle ensemblet bli ditt og omfavn mystikken i Halloween. Ditt okkulte rituale begynner her.

  • Inneholder kjortel og belte.
  • 100% polyester.
  • One-size størrelse.
  • EAN number: 5020570102725
Kundeandmeldelser