Velkommen til Festmagasinet Standard sin nettbutikk

Oktoberfestkostyme Olga

Dette kostymet er magisk for med en gang du tar det på forvandles du til tyrolerjenta Olga som jobber på et vertshus i alpene der hun serverer øl til folk og fe før hun gladelig blir med på en dans eller to.

Bilde av oktoberfestkostyme Olga, blå og hvit rutete skjørt, brunt korsett og hvit bluse

Flere visninger

kr 549,00

* Påkrevde felt

kr 549,00
Produkt beskrivelse »

På lager i nettbutikken

Produktinfo

Det var en gang en uskyldig ung kvinne ved navn Olga som drømte om å drikke øl slik som faren hennes; en far som insisterte på at det var en drikk ment for staute karer og ikke unge kvinner.

Lengselen fikk Olga til å rømme mens hun var litt som Disney-figurer som bryter ut i sang siden hun selv sang. Sang så det ljomet i fjellene, sang så alle kuer og sauer tittet opp fra det de drev med i nysgjerrighet før de fortsatte med å spise gress og liknende ku- og sau-sysler, sang så det omsider ble hørt av en mann som stemte i. Slik endte de opp med å fremføre en duett som handlet om øl før tyrolermannen inviterte Olga til å være med på Oktoberfest, noe hun gladelig sa ja til.

Og slik begynte et forhold som gjør at Olga den dag i dag lever et liv fylt av øl og kjærlighet. Og om du har på dette kostymet kan du være litt som Olga og hvem vet; kanskje ligger det øl og kjærlighet luskende et sted i horisonten også for deg.

  • Inneholder kjole med tilknyttet forkle, topp og korsett
  • 100% polyester.
  • Kommer i størrelse Small, Medium og Large.
×

Størrelsesguide

StørrelseEUBryst (cm)Midje (cm)Hofte (cm)
Small 36/38 88-90 67-70 94-97
Medium 40/42 94-98 75-77 100-104
Large 44/46 102-107 81-86 108-113