Piñata Pull Regnbue Hjerte

279,-
På lager
SKU
30965

Fargerik moro venter med vår Piñata Pull Regnbue Hjerte! Dette lekre og levende tilbehøret er perfekt for bursdager, temafester, Pride-feiringer eller enhver anledning hvor et streif av farge og lekenhet er velkomment.

Vår Piñata Pull Regnbue Hjerte er formet som et sjarmerende hjerte, dekorert med strålende regnbuefarger. Denne pinataen er ikke bare et morsomt partyspill, men fungerer også som en strålende fargerik dekorasjon som vil lyse opp enhver festlig setting.

Å bruke Piñata Pull Regnbue Hjerte er enkelt og trygt. Bare fyll den med dine favoritt godbiter eller små leker gjennom det skjulte åpningen. Deretter lar du gjestene trekke i snorene som henger under pinataen. En av snorene vil åpne lukket og slippe ut innholdet, noe som gir en fantastisk overraskelse for alle. Det er en morsom og sikker måte å engasjere dine gjester på, uavhengig av alder.

Med vår Piñata Pull Regnbue Hjerte, kan du legge til et pulserende og interaktivt element til feiringen din. Gi dine gjester et øyeblikk av overraskelse og glede som de kommer til å huske lenge etter festen er over!

  • Inneholder Piñata Pull Regnbue Hjerte.
  • Størrelsen er 37 x 36 x 7,5 cm.
  • EAN number: 8712026309655
Kundeandmeldelser