Vannmelon pull piñata

279,-
På lager
SKU
52072

Gi festen et ekstra lag med moro med vår Vannmelon Pull Piñata! Denne piñataen vil sikkert være midtpunktet på din neste sommerfest, bursdagsfest, grillfest eller utendørssamling.

Vår Vannmelon Pull Piñata ser ut som en oppskåret vannmelon, med en frisk grønn kant, hvitt mellomlag og en strålende rød kjerne spekket med "frø". Denne detaljerte og fargerike designen gjør piñataen til en attraktiv dekorasjon, så vel som en morsom aktivitet.

Piñataen måler 37,5 x 8,5 x 34,5 cm, noe som gir god plass til å fylle den med alt fra godteri og små leker til konfetti og personlige overraskelser. Den kommer med et innebygd trekk-system, noe som gjør det trygt og enkelt for festdeltakere i alle aldre å ta del i moroa.

Med sitt livlige design og interaktive funksjoner, er Vannmelon Pull Piñata mer enn bare en festdekorasjon. Det er en kilde til underholdning, overraskelser og latter som vil skape varige minner for dine gjester. Gjør deg klar for en eksplosjon av festlig moro med vår Vannmelon Pull Piñata!

  • EAN number: 8712026520722
Kundeandmeldelser