Wonder Woman barnekostyme

499,-
På lager
SKU
640026-config

Forvandle den lille heltinnen din til en ikonisk krigerprinsesse med vårt utrolige Wonder Woman kostyme for barn! Dette fantastiske settet inkluderer alt hun trenger for å se ut som hennes favoritt superhelt, inkludert en elegant kjole, et detaljert belte, et armbånd, to armbeskyttere, to leggbeskyttere, og selvfølgelig, den ikoniske tiaraen.

Kjolen er skapt med en rik, kongelig blå farge og er utsmykket med skinnende glitter for å legge til det ekstra spesielle touchet. Glitteret på skjørtet vil skinne og gnistre når hun beveger seg, slik at hun føler seg akkurat som den maktige Amazonas-prinsessen.

Belte og armbeskyttere er designet med gullfargede detaljer for å matche det autentiske Wonder Woman utseendet. Med det enkle men elegante armbåndet vil hun føle seg kraftfull, klar til å håndtere enhver utfordring som kommer hennes vei.

De leggbeskytterne vil gi beskyttelse i ethvert eventyr hun måtte begi seg ut på, mens den strålende gulltiaraen kompletterer antrekket og sikrer at hun vil stå ut i enhver sammenheng.

Med dette kostymet er hun klar til å redde dagen på sitt neste kostymeparty eller leketid.

  • Inneholder kjole, tiara, armbånd, armbeskyttere, leggbeskyttere og belte.
  • 100% polyester.
  • Kommer i størrelse 3-4 år, 5-7 år og 8-10 år.
Kundeandmeldelser