Bli best kledd på oktoberfest!

Ingen grunn til å deppe over at sommer’n er over – verdens største folkefest er rett rundt hjørnet! Få inspirasjon til hvordan du setter sammen et oktoberfest-antrekk som garanter deg hedersplass rundt langbordet, og utforsk vårt enestående utvalg av lederhosen og dirndl i forskjellige designer, materialer og prisklasser.


Oktoberfest er en mer enn 200 år gammel tradisjon som ble arrangert for første gang i 1810 i München i Bayern. Feiringen inkluder hornorkester, tradisjonell tysk mat, bayerskinspirerte folkedrakter og ikke minst litervis med øl (rundt 7 millioner liter hvert år for å være helt eksakt!). Heldigvis trenger du ikke å reise helt til München for å oppleve en heidundrende ølfest i ekte bayersk stil. Skal du delta på et arrangement eller invitere til oktoberfest selv, er det ikke til å komme fra at atmosfæren blir mer autentisk og gøyere hvis du stiller i oktoberfest-klær. Nedenfor deler vi våre beste stiltips, slik at du kan bli festens midtpunkt.

Gå på oktoberfest i ekte lederhosen

Vis at du tar oktoberfest på alvor – tre stilsikkert inn i ølteltet iført våre bestselgende Lederhosen deluxe fra Haus Huberts! Disse tyrolerbuksene i 100 prosent skinn oser av suveren kvalitet og tysk kultur, er utsmykket med tradisjonelle broderier og ekte hjortehornknapper og har selvsagt tilhørende H-bukseseler. Lederhosen deluxe finnes i fargene lys brun og brun samt i en unik vintage-versjon med kort eller klassisk bukselengde. Går du til anskaffelse av ekte lederhosen, kan du se frem til årevis med heftig ompadansing og skåling rundt langbordet. Pass på at du beregner nok plass til rikelig med øl, sauerkraut og svineknoke!

Ekte Lederhosen

Tilbehør til lederhosen

Har du sikret deg våre fantastiske lederhosen og ønsker å kombinere dem med noe annet enn den samme gamle hvite skjorta? Fullfør stilen med våre utsøkte tyrolerskjorter i behagelig bomullsstoff og tradisjonelt design. Velg mellom rød- eller blårutete skjorter med korte eller lange ermer eller eksklusive hvite tyrolerskjorter med stilriktige og iøynefallende detaljer. Husk å ikke la forfrosne tær kneble dansefoten – med tyrolersokker i merinoull eller bomull kan ingenting hindre deg i å bli konge på dansegulvet.

Bli hottest på festen i en fortryllende dirndl

Dirndl er det mest populære oktoberfest-antrekket for øltørste mädels! En dirndl er en nydelig tradisjonell kjoledrakt med forkle og livstykke med snøring som typisk er dekorert med broderier, metallhemper og bånd. Hos oss finner du et stort utvalg dirndls med unike detaljer og flotte farger i lengdene midi eller kort, kortere, kortest. Bli en ekte bayersk prinsesse iført en vakker Dirndl Amelie i eksklusivt jacquard-stoff, lev deg inn i rollen som barpike i den klassiske modellen Dirndl Heidi, eller vær en drømmende bayersk bondepike ikledd en Dirndl Frieda med romantiske edelweiss-detaljer – du vil uansett gjøre et uforglemmelig inntrykk!

Nydelige Dirndl

Tilbehør til dirndl

Dirndlen er ikke komplett uten en kort hvit bluse med puffermer. Selv om det følger med bluse til de fleste av våre dirndler, er det alltid lurt å ha en ekstra bluse dersom feiringen går over mange dager. En hvit dirndl-bluse med delikate blonder er nydelig tilbehør til våre utsøkte Dirndl Amelie-kjoler, mens en bluse med rysjete krage er en flott «alrounder» som fremhever enhver tyrolerkjole. Hvite strømper til over kneet med sløyfe i sateng er en klassiker til oktoberfest, men svarte strømper med rød sløyfe eller knehøye strømper med strikkede volanger er også strålende tilbehør. Topp antrekket med en blond parykk med musefletter, og ingen vil ta deg for noe annet enn en vaskeekte bayersk Mädel.

Lederhose-imitasjoner og lystige oktoberfest-kjoler

Gjør deg klar til en boblende helaften med våre festlige oktoberfest-kostymer! Disse passer for deg som vil ha et flott og sjarmerende kostyme til en rimelig penge. Kostymepakningene til herre inkluderer «lederhosen» med H-bukseseler og skjorte, mens pakningene til dame inneholder søte tyrolerkjoler hvor blusen enten er påsydd kjolen eller hører med i pakken. Mangler du en date på festen? Kle deg i vår Barpike piggyback, og du har fast følge gjennom hele kvelden!

Oktoberfest-kostymer

Kostymetilbehør med oktoberfest-tema

Er du iført dine flotteste lederhosen eller din fineste dirndl, men føler fortsatt at du ikke er helt i mål med antrekket? Da mangler du en tyrolerhatt! Hattene er dekorert med bånd og en spenstig fjær som drar tankene rett til frodig tysk natur og snøkledde alpetopper. For deg som aldri blir nok oktoberfest-pyntet, eller deg som ikke er klar til å gå oktoberfest-bananas riktig ennå, tilfører briller, tversoversløyfe og bukseseler med bayersk rutemønster akkurat nok touch av oktoberfest. Ikke glem å bære med deg det viktigste tilbehøret: et oktoberfest-glass smekkfullt av godt drikke!

Kostymetilbehør til Oktoberfest